[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Samsung ar putea amâna lansarea Galaxy Note9
Author : Iustin, Category : Android , 0 Replyes, 757 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
WtF*Iustin
           
2,135
POSTS
293
THREADS
870
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 7.58[w]

GamerDrunk Member1KDrunk MemberLeague of Legends PlayerCS:GO Player
07-25-2018, 09:20 AM
#1
Galaxy Note9 va fi următorul smartphone de top de la Samsung, al cărui anunţ oficial este aşteptat spre sfârşitul verii. Se pare însă că lansarea în magazine va întârzia puţin, faţă de anii precedenţi. Decizia nu ţine de probleme în dezvoltare sau de adăugarea unei funcţii noi, ci mai degrabă de ambiţiile vice preşedintelui companiei, Lee Jae-yong, care şi-a dorit ca dispozitivul să fie mai subţire, pentru a oferi o experienţă de utilizare mai plăcută.
 
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
 
Conform unui articol publicat de publicaţia The Bell, Lee Jae-yong s-a oprit la un magazin de smartphone-uri din China într-una dintre călătoriile sale de business şi a fost impresionat de terminalele companiilor precum Xiaomi şi Oppo şi de faptul că acestea sunt mai subţiri decât modelele Note, în ciuda faptului că folosesc tot display-uri Samsung. Astfel, acesta a luat decizia de a cere echipei de ingineri să încerce să creeze o carcasă mai mai subţire pentru Galaxy Note9.
Se pare că sticla de pe display va avea o grosime mai scăzută, lucru care ar trebui să confere utilizatorului un plus de confort în utilizare. Nu este clar dacă acest lucru va afecta şi rezistenţa noului model, însă probabil că o astfel de decizie nu era aprobată dacă avea efecte negative asupra produsului. Întrucât telefonul este probabil aproape gata de a fi trimis spre fabrici la manufacturare, o astfel de schimbare întârziată va muta data la care acesta va putea fi lansat în magazine. Conform The Bell, Note9 ar putea întârzia aproximativ două săptămâni decât era iniţial programat, însă este posibil ca acesta să fie totuşi lansat înainte de noile smartphone-uri iPhone de la Apple.
 
Faţă de modelul de anul trecut, se zvoneşte că noul Galaxy Note9 va beneficia de un display puţin mai mare, cu diagonală de 6,38”. În rest, nu sunt aşteptate modificări importante, întrucât acesta este aşteptat să folosească platforma noilor Galaxy S9 şi S9 Plus, singura diferenţă importantă de design urmând a fi mutarea senzorului de amprentă sub camerele foto.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

IustinEu -><- Dey


Forum Jump: