[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Scandal la Hollywood!
Author : Eduard97, Category : Music, 1 Replyes, 853 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Cs 1.6 - Classic
 
194
POSTS
81
THREADS
60
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.61[w]
12-18-2018, 03:54 AM
#1
 Kanye West s-a luat la bataie din nou cu paparaziii - VEZI ce l-a scos din sarite

Rapperul american Kanye West a avut o nouă altercaţie cu paparazzi, în dimineaţa zilei de vineri, după o dispută verbală cu fotografii grupaţi în faţa reşedinţei sale din Los Angeles, informează contactmusic.com.


Muzicianul american a ajuns în faţa casei sale în jurul orei locale 04.00, moment în care a fost înconjurat de mai mulţi paparazzi. Aceştia erau nerăbdători să îl fotografieze şi să îi pună câteva întrebări despre disputa lui cu prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care l-a ironizat pe West în emisiunea sa, în această săptămână, prezentând o parodie a interviului acordat recent de rapper postului de radio BBC.







Kanye West, care a iniţiat o veritabilă polemică joi, pe Twitter, cu Jimmy Kimmel, din cauza acelei parodii, nu avea deloc starea necesară pentru a sta de vorbă cu reporterii americani. Aşa cum arată o înregistrare video postată pe site-ul TMZ.com, rapperul s-a adresat unui paparazzo cu apelativele de "ţânţar sugător de sânge" şi "agresor", iar apoi s-a repezit spre acel reporter, încercând să îi smulgă aparatul de fotografiat.

Totuşi, Kanye West s-a oprit înainte ca lucrurile să degenereze într-o agresiune fizică şi, potrivit presei americane, intenţionează să depună plângere în justiţie împotriva acelor reporteri.






Kanye West nu se află la primul incident cu paparazzi americani. Muzicianul riscă să fie condamnat pentru agresiune şi tentativă de furt, după o altercaţie petrecută în luna iulie, în timpul căreia a încercat să smulgă aparatul de fotografiat din mâinile fotoreporterului Daniel Ramos, luptându-se cu acesta, pe podea, în Aeroportul Internaţional din Los Angeles.






Rapperul a declarat la tribunal că a reacţionat în acel fel întrucât era speriat, crezând că "siguranţa (sa) se afla într-un pericol imediat".

Dacă va fi găsit vinovat, Kanye West riscă o pedeapsă de cel mult un an de închisoare.

Kanye West a devenit o ţintă frecventă a paparazzilor după ce a început anul trecut o relaţie cu starleta americană Kim Kardashian. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.


                                                                                            


                                             
INSTAGRAM @ edduard_oprea



Pro [Image: poza-fun-cs6.jpg]






Incepator
 
1
POSTS
0
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.01[w]
01-17-2023, 03:29 AM
#2
You are not allowed to view links. Register or Login to view. - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: