[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Sea of Thieves deschide porțile ultimului beta
Author : Delete!, Category : Jocuri PC, 0 Replyes, 926 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
03-10-2018, 12:42 PM
#1
Studioul responsabil pentru producția lui Sea of Thieves, Rare, au anunțat astăzi încă un beta test pentru jocul lor de multiplayer cu pirați. Această versiune beta va fi cea finală înainte de lansarea jocului ce va avea loc peste câteva săptămâni, și poate fi testată de toată lumea pe Xbox One și PC. Beta testul este acum live și este disponibil până pe 11 martie la prânz.
În timpul unei actualizări a dezvoltatorului despre beta-ul final, producătorul executiv Joe Neate a explicat că studioul dorește să aibă un număr cât mai mare de jucători care să încerce jocul față de dățile precedente, și pentru a face acest lucru au dat liber acces tuturor. În plus, în noul beta au fost incluse o serie de funcții noi.
Prima dintre ele este Merchant Alliance, o facțiune care dă misiunea jucătorilor de a captura animale în schimbul unor recompense. O altă caracteristică nou testată în beta este Skeleton Forts, care creează posibilitatea ca forturile din lume să fie ocupate de scheleți. Aceste forturi speciale oferă recompense mai mari pentru cei care le eliberează, dar sunt ulterior marcați de nori mari care se plimbă deasupra lor, și care sunt vizibili pentru toți jucătorii. Firește, acest lucru va însemna că, pe lângă scheleți, va trebui să luptați și împotriva altor jucători, pentru a putea păstra recompensele.
Neate a subliniat că ar putea exista probleme cu versiunea beta, deoarece studioul testează jocul și caracteristicile acestuia și invită o mulțime mult mai mare de oameni pentru a pune serverele jocului la încercare. Dacă apar probleme, Rare spune că ar putea bloca temporar pe noii jucători care se vor înscrie pentru a echilibra situația. Echipa de servicii va lucra, de asemenea, la rezolvarea oricăror probleme care ar putea apărea.
Data lansării lui Sea of Thieves este 20 martie. Aceasta va fi una dintre primele încercări pentru proiectul Game Pass al celor de la Microsoft, care oferă abonaților acces la o gamă de jocuri, inclusiv toate titlurile dezvoltate de ei începând chiar din ziua lansării.


Sursa:zonait.tv
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: