Welcome to www.wtfcs.com Since 2011 - Play with us!

Robotelul WtfCs
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smartphone-ul de gaming Lenovo Legion va avea cea mai rapidă încărcare din lume
#1
Smartphone-ul de gaming Lenovo Legion va avea cea mai rapidă încărcare din lume, la 90W!
[Image: 5e9424494f5b9.jpg]
Încă din luna februarie știm faptul că [b]Lenovo pregătește un You are not allowed to view links. Register or Login to view., terminal care pe parcursul ultimelor săptămâni a avut parte de multe dezvăluiri. Am aflat în primul rând că vine echipat cu procesor Snapdragon 865, că aduce o You are not allowed to view links. Register or Login to view. și că scorul său din benchmark-ul AnTuTu ar trece de 600.000 de puncte. Nu au lipsit nici primele imagini cu iz oficial pe care vi le prezentam You are not allowed to view links. Register or Login to view., iar recent aflam că alimentarea bateriei se va face la 55W.[/b]
[Image: ezgif-5-8f4a4b03aa0a_226x470.jpg]
Această din urmă mențiune se pare că nu este adevărată, asta pentru că cel mai nou teaser publicat de către Lenovo indică suportul pentru alimentare rapidă la 90W. Vom avea deci [b]cea mai rapidă încărcare din lume în zona smartphone, asta deși am aflat că și alte companii precum Xiaomi lucrează la tehnologii de încărcare la 100W. Acestea nu sunt încă gata de lansarea comercială, dar cumva Lenovo a reușit să urce până la 90W. 
[/b]

Nu avem încă detalii despre capacitatea bateriei, cu toate că anterior apăreau unele speculații referitoare la un acumulator de 5050 mAh. Modalitatea prin care Lenovo ar putea oferi o asemenea încărcare rapidă implică cel mai probabil împărțirea bateriei în 2 sau poate chiar 3 unități. Astfel toate bateriile sunt alimentate super rapid fără a exista risc de supraîncălzire.
Așteptăm și mult RAM la bord, stocare UFS 3.0 sau UFS 3.1, o cameră foto triplă în spate și scanner de amprente integrat în display. Vom avea desigur și o rată de refresh superioară ([b]120 sau 144Hz) și aparent un design fără decupaj selfie. Data lansării încă nu a fost dezvăluită.
sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
[/b]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)