[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş se vede miercuri, de la ora 20:00
Author : Giacomo, Category : Ştiri, 0 Replyes, 452 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-19-2018, 01:42 AM
#1
Învinsă categoric de Dinamo Bucureşti în etapa trecută, Univeristatea primeşte miercuri, de la ora 20:00, vizita formaţiei Gaz Metan Mediaş. Partida se vede în direct la Telekom Sport 1.

"Este exclus să-mi dau demisia, sută la sută nu voi face acest lucru. Fanii pot face ce vor, pot avea ce reacţie simt. Eu aş încerca să stau alături de o persoană atunci când este la greu, dar ei pot face ce vor” a explicat Devis Mangia înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaş. Înaintea ultimei etape din acest an calendaristic, Craiova se află pe locul 3, la cinci puncte de poziţia secundă, ocupată de FCSB, şi la opt lungimi de liderul CFR Cluj.

Miercuri, oltenii primesc vizita unei formaţii, Gaz Metan Mediaş, care nu a mai câştigat niciun meci din ultimele 5 disputate în Liga 1: ”Este un meci foarte greu. Întâlnim o formaţie care se bate la titlu. Şi ei au problemele lor, pentru că am văzut meciul cu Dinamo, dar Craiova e o echipă cu jucători de calitate, care pot face diferenţa în orice moment. Avem speranţe şi vreau să cred că băieţii au puterea să treacă peste eşecul avut acasă cu Sibiu şi îmi doresc să mergem să luăm puncte” a explicat Mihai Teja, antrenorul formaţiei medieşene.

Luis şi Creţu nu vor evolua în acest meci pentru Gaz Metan, în timp ce Buşu, Romeo şi Olaru sunt incerţi. Universitatea are 3 victorii în ultimele 5 meciuri. Gazul nu a mai marcat la Craiova din martie 2015. Llulaku marca atunci pentru medieşeni, Târnăcop marca pentru Universitatea Craiova.

Echipe probabile

Universitatea: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Matei, Fedele - Mitriţă, Cicâldău, Bancu - Koljic

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Diallo, Cristea, Trif - Fofana, Aurelio - Olaru, Ivanov, Ely - Fortes
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: