[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Veste proastă primită de Gigi Becali de la un club care-l dorea pe mijlocaşul de 20 d
Author : Giacomo, Category : Ştiri, 0 Replyes, 461 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-19-2018, 01:40 AM
#1
Şansele ca Dennis Man să fie transferat de Anderlecht sunt extrem de mici. Presa din Belgia anunţă că echipa din Bruxelles are bugetul de transferuri de 15 milioane de euro şi este greu de crezut că va aloca cea mai mare parte din bani pentru a-l transfera pe Man.

Una dintre echipele interesate de Dennis Man este Anderlecht, dar sunt şanse mici să ajungă aici. Site-ul voetbalkrant.com scrie Marc Coucke - patronul fostei campioane a Belgiei - a stabilit un buget de transferuri pentru iarnă de maximum 15 milioane de euro.

În astfel de condiţii, este aproape imposibil ca cea mai mare parte din bani să fie cheltuită pe transferul lui Dennis Man. Din două motive. Primul, Anderlecht vrea să aducă întăriri pe toate posturile, în condiţiile în care are un sezon dezastruos şi ocupă abia locul 4, la 11 puncte distanţă de liderul Genk.

Al doilea motiv este că riscul unei investiţii atât de mari într-un jucător de la FCSB este foarte ridicat, mai ales că Alex Chipciu, dar mai ales Nicolae Stanciu n-au satisfăcut aşteptările.

Recent, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Dennis Man, venită de la Zenit şi a spus că aşteaptă ca preţul pe care pleacă să fie de aproximativ 30 de milioane de euro.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: