[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






WhatsApp a renunţat la taxa anuală de 0.99 cenţi.
Author : Delete!, Category : Software , 0 Replyes, 845 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
03-04-2018, 01:52 PM
#1
Jan Koum, co-fondatorul WhatsApp, a anunţat că se va renunţa la taxa anuală de 0.99 cenţi utilizată până acum pentru cei care foloseau aplicaţia mai mult de 1 an. Decizia este cu aplicare imediată, astfel că WhatsApp este din acest moment gratuită pentru oricine. Această hotărâre vine în contextul în care “această abordare nu funcţiona prea bine în multe ţări”.

Jan Koum a promis că WhatsApp va rămâne o aplicaţie fără reclame, astfel că toată lumea se întreabă care va fi modalitatea de monetizare. O soluţie ar putea fi aplicarea unor taxe companiilor colaboratoare ( de exemplu dacă vei comanda un taxi prin intermediul aplicaţiei, compania de taxi ar putea plăti o sumă modică pentru intermediere ). Până în acest moment nu a fost găsită încă o soluţie optimă, însă Jan Koum garantează ca utilizatorul nu va fi afectat de felul în care aplicaţia va fi monetizată.
La sfârşitul anului 2015 WhatsApp avea peste 900 milioane de utilizatori, iar Facebook şi-a propus ca până la sfârşitul anului în curs aplicaţia să fie prezentă pe device-urile a peste 1 miliard de oameni.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: