WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Fii ambasadorul României pe internet!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E simplu să contribui la schimbarea de imagine a României pe Internet. Oricând scrii sau dai mai departe poze, filme și articole pozitive despre țara noastră, adaugă și eticheta "romaniansaresmart".

Uită-te la tutorialul video sau alege unul dintre canalele de mai jos și află exact cum să folosești tag-ul de țară.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Mi se pare destul de aberant sa promovez ceva ce nu este mai deloc adevarat. Majoritatea romanilor nu sunt deloc "smart" .

Degeaba suntem tari in "x", "y" pentru ca sunt foarte putine cazuri de genul, acestea neputand acoperii marile noastre defecte. Suntem priviti din strainatate ca fiind niste hoti, niste criminali de mame, niste betivi, pesti, curve, etc. Romanului nu i-a placut si nu ii va placea niciodata sa o "arda" legal. De aia am ajuns in stadiul in care suntem.
Imaginea proasta a Romaniei nu o sa spele asa usor.Ne mandrim cu oamenii destepti din trecut,cu realizarile si inventiile lor,pentru ca in momentul de fata n-ai multe sanse sa te dezolti,nu mai ai ce invata,Romania nu mai ofera nimic.
Noi nici macar nu avem universitati de renume,strainii vin la noi doar ca e mai ieftin,ca suntem sclavi si ca aici li se ofera totul pe tava foarte usor.
Nu avem universitati de top,in schimb suntem pe locul 2 in lume la capitolul violenta in scoli.Prin violenta aratam noi cat suntem de tari si de smecheri.
Degeaba suntem in UE,daca in curand o sa ne puna toti restrictii.

Citat dintr-un ziar:
"În prezent, zece state membre ale Uniunii restricţionează accesul lucrătorilor români şi bulgari pe pieţele forţei lor de muncă - Belgia, Germania, Irlanda, Franţa, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Marea Britanie şi Austria; unele dintre ele au anunţat prelungirea acestor măsuri până la finalul anului 2013, iar celelalte trebuie să anunţe Comisia Europeană până la sfârşitul acestei luni despre intenţiile lor în această privinţă."


Cam asta e viitorul Romaniei in urmatorii 10-20 de ani:


La ce sa punem tag cand internetul e plin de filmulete din astea,cand mass media promoveaza prostia?!
(11-27-2012, 03:49 PM)irRePlacEable. Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.La ce sa punem tag cand internetul e plin de filmulete din astea,cand mass media promoveaza prostia?!

Tocmai, noi putem schimba MACAR si DEOCAMDATA pe internet imaginea romanilor.
Daca ai vazut azi la observator HACKERII ROMANI AU FOST PRINSI PENTRU EXCROCHERIE, stiti ce o sa se intample cu ei ? Peste 1 an sau 2 maxim vor lucra pentru o firma de nivel mondial.

Pana acuma asa a fost, s-a facut tam tam ca sa arate lumii ce buni is politistii romani si ce colaborare extrem de buna au cu celelalte tari si dupa 2 luni firma care a fost pagubita i-a recrutat sa lucreze pentru ei, renuntand la acuzatii. ;)
Ce conceptie de rahat. Faceti-va ma toti hackeri, poate va angajeaza o firma de nivel mondial. :))
Tocmai asta e problema romanului, nu ii place munca. Asteapta sa avanseze, bineinteles prin metode necinstite si neconventionale. Sincer daca pe mine ma intreaba un strain de nationalitatea mea, imi crapa obrazul de rusine sa ii spun ca sunt roman, stiind cum suntem priviti din afara. Si suntem privitii corect, astia suntem....
Fiecare cu parerea lui, si chiar ma bucur sa o citesc :)