WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Reguli Chatbox
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bine aţi venit Welcome

Important: În momentul înregistrarii ca membru în această comunitate, este obligatorie luarea la cunoştinţă şi aprobarea condiţiilor acestui regulament.

Regulament
[Image: 06658864863046047863.png]

1. Acest forum este destinat persoanelor cu o vârstă de peste 13 ani.

2. În aceasta comunitate nu se tolereaza niciun fel de "SPAM" în cadrul ShoutBox-ului:

- NU POSTAŢI mai mult de 3 mesaje unul după altul;
- NU POSTAŢI acelaşi mesaj de mai multe ori;
- NU POSTAŢI link-uri către alte site-uri cu conţinut irelevant;
- Folosiţi un limbaj decent, politicos şi nu ofensaţi alţi membri;
- Nu folosiţi limbaj tip mIRC. Folosiţi diacriticele sau lăsaţi textul curat.

3. Fără discuţii sau legături către site-uri cu conţinut explicit sau "adult related" :

Ţinând cont de faptul că majoritatea membrilor au vârste relativ scăzute, vă rugăm să evitaţi discuţii cu caracter provocator-erotic iar expunerea unor poze sau link-uri cu un caracter pornografic sunt STRICT interzise.

4. Acest forum nu este o maşinărie de cărat link-uri, aşadar vă rugăm să nu ne folosiţi ca pe o metodă de a vă face publicitate site-urilor dvs. sau produselor pe care le promovaţi.

5. Acest forum nu acceptă schimbul ilegal de crackuri şi serial key-uri.Orice post conţinând astfel de 'sfaturi' va fi şters fără preaviz.

6. Insultele personale şi atacurile la persoană între membrii acestui forum sunt interzise! De asemenea, insultele la adresa altor grupări, denominaţii, organizaţii sau grup de persoane, a căror idei nu le împărtăşiţi, sunt interzise !
Libertatea în exprimare şi în expunerea părerilor personale ne permite să ne contrazicem cu alţii însă într-un mod decent fără a jigni pe cineva. Postările care nu se conformează acestor reguli vor fi şterse iar utilizatorii eventual sancţionaţi prin avertisment.

7. Postarea IPurilor pentru banare este interzisă. Acest lucru se rezolvă printr-o cerere addban. De asemenea, nu este recomandat să postaţi IDuri sau alte date personale în cadrul Shoutboxului.

8. Schimbul de id-uri messenger sau orice alt program online de convorbiri este interzis , folosiţi funcţia pm (private mesaj - mesaj privat) pentru a
face schimb de id-uri.

9. Chatul nu este facut pentru a va face voi reclama la servere, deci cine va face asta se va trezi cu serverul scos din wtfcs + ban.

Nota!
Moderatorii forumului îşi rezervă dreptul de a bana utilizatorii şi fără avertisment în cazul nerespectării Regulamentului!


Va multumim,
Echipa Wtfcs Community
:gntlman:
@update.
@update.