WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Sony Pregateste Xperia C670X
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sony pregăteşte pentru această vară un nou smartphone de top, ce poartă numele de cod C670X. Device-ul va prezenta în mod obligatoriu full HD, producătorul susţinând că oferă rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli pe un ecran cu diagonală de 4.8″. Dimensiunile smartphone-ului vor fi similare cu ale lui HTC One şi din punct de vedere ergonomic va puncta ceva mai bine decât Sony Xperia Z.

Hardware-ul terminalului cu nume de cod C670X va include un chipset Qualcomm Snapdragon APQ8064T, cu procesorul quad core ce va fi tactat la 1,8 GHz. Sistemul de operare va rula Android 4.2. În ceea ce priveşte lista de specificaţii, pe aceasta vor apărea 2 GB RAM, o memorie internă de 32 GB precum şi o cameră foto de 13 MP cu senzor Exmor RS. Deşi s-au adus îmbunătăţiri acestui senzor, producătorul ar fi putut să opteze pentru mai puţini pixeli, dar mai mari.

Designul laturii superioare seamănă destul de mult cu cel al modelului Xperia ZL, ceea ce ar putea să însemne că noul terminal va avea şi o denumire apropiată.

Se așteptă ca dispozitivul să fie anunțat pe la jumatatea acestui an și să prezinte rezistența la apă și praf de care beneficiază modelul actual.

Toate aceste informaţii trebuie luate doar cu titlu de zvon, deoarece atât designul cât şi specificaţiile pot fi schimbate de producător în următoarea perioadă.