WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: [CS] Introducere GameCP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Salutare! După cum vedeți în titlu vă voi explica bazele GameCP-ului ( lucruri esențiale) . Voi încerca să fiu cât de explicit pentru începători.

Deci să începem așa :
Vă cumpărați un server de CS 1.6 de la firma "n*" .
Este primul dvs. server hostat și nu știți cu ce și cum să începeți.

I. Schimbarea Numelui Serverului

Sunt sigur că la majoritatea firmelor de host numele inițial al serverului este ( să zicem că luați de la firma host.ro ) *Server Găzduit de HOST.RO* . Ați încercat să schimbați numele din pagina prinipală pentru server în GameCP? Sigur nu v-a mers.
1)Ca să schimbați numele serverului vă duceți la *Editați fișiere de configurare* .
2)Apăsați creionul cu background galben din stânga fișierului server.cfg .
3)În primele rânduri ar trebui să se afle linia *HOSTNAME și după acea între ghilimele numele actual al serverului . Stergeți ce e între ghilimeze și modificați cu numele dorit.

II. File Manager GameCP

Mulți folosesc File Managerul din GameCP pentru a adauga pluginuri iar apoi se miră de ce nu le mai merg serverele. Eu de exemplu folosesc FileZilla ca și client FTP. File Managerul din GameCP îl folosesc doar când mă grăbesc să adaug un admin , să modific server.cfg-ul deci îl folosesc doar pentru editare și în niciun caz pentru a adauga pluginuri , mape , modele etc.

III. Consola:

În consolă se află toate mesajele transmise de playeri pe chat , informatiile serverului , erorile serverului , cine s-a conectat , cine s-a deconectat + data și ora la care s-a petrecut. De asemenea din dreapta consolei puteți da comenzi asupra utilizatorilor sau asupra serverului ( ca și cum ați fi pe server, ca un admin scriind ceva in consola jocului ).



Mulțumesc ! Tutorial :informativ: făcut de Lucian *SkiD* Mașca.
Nu s-a mai uitat nimeni.

T/c.