WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Cel mai rapid hat-trick din istorie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Trei goluri reusite de un jucator de fotbal in cursul aceluiasi meci, intre care se intercaleaza insa una sau mai multe reusite ale unor coechipieri sau adversari se numeste “tripla” iar cel ce o realizeaza este un performer, evenimentul nefiind foarte des intalnit in meciurile de fotbal. O serie insa de trei goluri neintrerupte de reusitele altor jucatori, o serie deci de trei goluri consecutive ale aceluiasi jucator se numeste “hat-trick” iar cel ce il realizeaza este un erou, traditia spunand ca acel jucator are dreptul sa pastreze mingea oficiala cu care s-a jucat acel meci, ca suvenir, ca sa o dea cadou ori ca sa o doneze pentru a fi licitata intr-o actiune caritabila, de exemplu.

[Image: 71708164941493511174.jpeg]

Unul dintre acesti eroi, un fotbalist necunoscut de la o echipa necunoscuta are sansa sa intre in istoria fotbalului, performanta lui fiind nu doar greu ci aproape imposibil de depasit: cel mai rapid hattrick din istoria fotbalului. Fotbalistul se numeste Alex Torr, acesta evolueaza pentru echipa Rawson Spring din orasul britanic Sheffield iar performanta lui este de a fi marcat un hat-trick in meciul disputat impotriva celor de la Winn Gardens la inceputul lunii mai 2013 in doar.. 70 de secunde. Incredibil, nu-i asa? Arbitrul insa a confirmat reusitele lui Alex notandu-si cu rigurozitate momentele marcarii golurilor: minutul 11, apoi minutul 11 si 30 de secunde, apoi minutul 12 si 10 secunde. Scorul final a fost de altfel de 7-1 pentru echipa lui Alex iar acesta a mai reusit inca un gol in cursul meciului, nelegat insa de cele de la inceputul jocului. Alex Torr are doar 20 de ani si s-a alaturat echipei Rawson Spring cu doar trei luni inainte de aceasta performanta, demonstrand calitati de golgheter si reusind nu mai putin de 17 goluri in noua meciuri disputate.

Precedenta performanta ii apartinea scotianului Tommy Ross care, in 1964, a reusit sa marcheze un hat-trick pentru echipa sa Ross County impotriva celor de la Nairn in doar 90 de secunde. Dintre jucatorii “cu nume”, celebrul Robbie Fowler de la Liverpool a reusit un hat-trick intr-un meci jucat cu Arsenal in august 1994 in 4 minute si 33 de secunde.


[Image: 17250917821327996617.jpeg]