WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Cum sa identifici AntiSS din poze
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Orice admin respectabil, inainte de banarea temporara sau definitiva, foloseste comanda de ss pentru a face jucatorului poze, in vederea verificarii faptului daca acesta foloseste wallhack sau nu.

Ca orice jucator respectabil, celui caruia i s-au facut poze:

- ori nu raspunde - pentru ca nu are Anti-SS, caz in care dupa 2 avertismente adminul ar trebui sa-l baneze temporar/definitiv;

- ori se cauta repede de poze, si vi le da.

De ce primiti pozele ? Ori jucatorul este clean lacrima, si nu ii este frica de a i se face ss la orice ora din zi, steam sau nonsteam, ori ... surpriza, are omu anti-ss.

Ce face acest mic script -? intercepteaza orice "tentativa" a clientului de CS de a face screenshot, opreste pentru vreo jumatate de secunda/o secunda procesul de SS, scoate automat wallul, apoi "da drumul" iar la procesul de SS, se face SS la client si nu apare nici un wal.

Toate bune si frumoase dar, jucatorul nu cunoaste cateva chestiuni, de care noi adminii ne legam imediat ca sa transformam banul intr-unul definitiv sau sa respingem cererea de uban.

Orice plugin fie ca este pentru adminmod, fie ca este pentru amxmodx, se bazeaza pe reguli. Interventia unui program extern Cstrike-ului intrerupe acest proces, astfel ajungandu-se la discrepante vizibile clar intr-o poza - care s-a jucat cu prelucrare foto le vede imediat.

Deci, acum vine mare explicatie:

Anti-SS functioneaza [ in general ] facand acelasi numar de poze pe cate sunt date in comanda de amx_ss imediat dupa cele facute de comanda.


Exemplu: amx_ss T3rmy 4 - caz real - deci omu are Steam sa fie clar

Cronologic va fi asa:

1. Prima poza facuta de comanda amx_ss cu wall
2. Prima poza facuta de anti-ss cu wall`ul dezactivat
3. A doua poza facuta de comanda amx_ss cu wall
4. A doua poza facuta de anti-ss wall`ul dezactivat
5. A treia poza facuta de comanda amx_ss cu wall
6. A treia poza facuta de anti-ss wall`ul dezactivat

Pe cele originale va aparea: pe prima poza nimic sau "You have been SS`d ..." in poza a doua - o data si pe poza a 3-a de 2 ori,? etc. pe prima neaparand DELOC. Asta pentru ca linia respectiva apare DUPA poza. exemplu jucator nick poza, urmariti cu atentie si veti vedea in poza 1 - nimic, in poza 2 - 1 linie, in poza 3 - 2 linii, in poza 4 - 3 linii

ImagineImagineImagineImagine

Pe cele facute de anti-ss va aparea linia respectiva pe prima poza o data, pe a doua de 2 ori si pe a treia de 3 ori [ ceea ce confirma faptul ca poza a 3-a facuta de anti-ss este facuta dupa poza a 3-a originala ], sau exemplu caz real T3rmy: prima poza oferita - nimic, a doua poza - 2 linii, pozele 3 si 4 - 4 linii

ImagineImagineImagineImagine

Fata de cele prezentate, in cazul de fata exista 2 elemente in plus, nementionate. Din pacate sunt lucruri ce tin de configurarea serverului, deci nu fac obiectul cazurilor generale.

Exista si un site online de verificare a pozelor : You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Faptul ca un jucator foloseste Steam pentru a juca pe serverele Dvs. sau va inmaneaza pozele la id-ul mentionat, sau le posteaza pe forum NU are consecinta ca jucatorul in cauza nu are Wallhack sau alt cod.

Pentru demo folositi -Spec 1.1 este bun.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Nu s-a mai uitat nimeni.

T/c.
Subiect redeschis!