WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: TRAGEDIE!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sportul din Rusia a suferit o lovitura grea. Un campion urias s-a stins din viata la 27 de ani, intr-un groaznic accident de masina. Besik Kuduhov a fost vicecampion olimpic la lupte libere. Sportivul si-a pierdut viata intr-un accident rutier survenit pe autostrada, intre orasele Krasnodar si Vladikavkaz.

Potrivit Federatiei Ruse de Lupte, masina lui Kuduhov a intrat in coliziune cu un camion.

Besik Kuduhov a castigat medalia de argint la categoria 60 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra, in 2012, iar la editia din 2008 a JO a obtinut medalia de bronz la 55 kg. Sportivul rus a castigat de patru ori titlul mondial (2007, 2009, 2010, 2011).

Kuduhov urma sa se numere printre purtatorii tortei olimpice pentru Soci, la Krasnodar, in data de 4 februarie, cu trei zile inainte de ceremonia de deschidere a competitiei.

Kuduhov urma sa care torta la Soci, acolo unde vor avea loc Jocurile Olimpice de iarna.

"Este foarte greu sa vorbesc despre el la trecut", a spus Ministrul Sportului din Rusia, Vitaly Mutko. "Este o pierdere grea pentru sportul din Rusia. Besik Kudukhov a fost un sportiv extraordinar. Un om foarte bun si plin de viata", a mai spus acesta.

Soselele din Rusia sunt printre cele mai periculoase din lume. In fiecare an in Rusia, 30.0000 de oameni isi pierd viata in accidente de masina.