WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Schumacher in coma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Michael Schumacher, septuplu campion mondial în Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), a suferit duminică un grav accident la schi pe o pârtie din staţiunea Meribel, acolo unde are o vilă. Germanul schia alături de fiul său de 14 ani, când s-a lovit de o stâncă
Imediat după impact, casca lui Schumi s-a spart. Germanul are leziuni pe ambele părţi ale creierului
Schumacher e internat la spitalul din Grenoble, acolo unde a suferit două operaţii pe creier
Medicii au confirmat că starea fostului pilot este critică, dar arată semne de ameliorare după a doua operaţie, suferită luni seară
Ziarul german "Bild" susţine că, în noapte de sâmbătă spre duminică, mai multe maşini ale unor televiziuni care transmit din faţa spitalului din Grenoble au fost sparte. Hoţii au furat camere de filmat şi aparatură scumpă, dar valoarea pagubelor nu a fost încă stabilită. Poliţia franceză va deschide o anchetă.
Potrivit cotidianul “Spiegel” susţine că un turist german ar fi fost martor la accidentul lui Michael Schumacher şi ar fi filmat cu smartphone-ul său căzătura fostului campion mondial de F1. De fapt, martorul îşi filma prietena, care se afla pe aceeaşi pistă cu Schumi. Pe fundal s-ar vedea că un schior este dă peste o porţiune cu zăpadă moale după care cade. Martorul susţine că Schumacher ar fi schiat relative încet, cu o viteză de 20 de kilometric la oră. Aceeaşi sursă spune că martorul vrea să ofere înregistrarea biroului procuroruli francez care se ocupă de acest caz.

Rolf, tatăl lui Michael Schumacher, şi-a făcut apariţia, în jurul orei 16:00 (ora României), la spitalul de Grenoble cu 9 pizza pentru toţi membrii familiei care veghează la căpătâiul fostului mare campion de F1.
Managerul de imagine a lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a făcut o nouă declaraţie referitoare la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1: "Starea sa este în continuare critică, dar stabilă. Vrea să subliniez însă faptul că orice altă informaţie care nu vine de la medici este o pură speculaţie. Pe de altă parte, precizez faptul că familia a predat de bunăvoie casca lui Schumacher poliţiei care anchetează accidentul." Cel mai probabil, medicii de la spitalul din Grenoble vor susţine o nouă conferinţă de presă luni, 6 ianuarie.

Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica a declarat, sâmbătă, că s-a aflat într-o situaţie relativ similară cu Michael Schumacher şi că îi doreşte germanului toate cele bune, menţionând că accidentul de duminică arată că oricând şi oriunde se poate întâmpla ceva, informează espnf1.com.