WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Tu cum ai reactiona daca ai vedea pe strada un copil imbracat subtire, care tremura d
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 77730870681010546889.jpg]

O organizatie care militeaza pentru drepturile copiilor a pus la punct un experiment in care un baietel de 11 ani a fost lasat sa tremure de frig, intr-o statie de autobuz din Oslo.
Experimentul a fost organizat de SOS Children's Villages International si este parte a unei campanii ample de atragere a atentiei asupra conflictului din Siria si, mai ales asupra situatiei copiilor refugiati sau care si-au pierdut familiile in urma razboiului, relateaza The Nordic Page.
Johannes Lønnestad Flaaten, un baietel de 11 ani, a fost lasat in statia de autobuz St. Hanshaugen, din capitala Norvegiei. imbracat foarte subtire pentru iarna din nordul Europei, copilul tremura pe banca fara sa ceara ajutorul nimanui. O camera ascunsa instalata peste drum urma sa inregistreze cati oameni il vor ajuta pe micut din proprie initiativa. "Am filmat timp de doua zile si nu ma asteptam ca mai mult de trei sau patru persoane sa ma ajute", spune el.

[Image: 20657969930552220600.jpg]

Cand era intrebat de ce se este neinsotit si imbracat atat de subtire pentru vremea de afara, Johannes raspundea ca e plecat intr-o excursie cu scoala si s-a pierdut de colegii sai. Reactia norvegienilor l-a uimit pe cel mic. "Au fost atat de multi oameni de treaba. Multi nici nu apar in videoclip", spune Johannes. La sfarsitul clipului apare mesajul "Esti o persoana care actioneaza cand cineva are nevoie de ajutor?", urmat de informatii despre cum sa donezi bani pentru cauza sustinuta de SOS Children's Villages.