WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in fiecare regiune a tarii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Meteorologii din Romania au facut o estimare a temperaturilor si cantitatii de precipitatii din tara noastra pentru urmatoarele doua saptamani.


BANAT - Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a acestei perioade, temperaturile din aceasta zona a tarii vor fi peste limitele normale.
Astfel, in zilele de 24 si 25 februarie, dar foarte probabil si catre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi in medie de 9...12 grade ziua si 1...4 grade noaptea. Perioada 27 februarie - 5 martie va fi caracterizata de o vreme chiar deosebit de calda, astfel ca valorile vor ajunge la 13…15 grade, iar cele minime la 3...5 grade.
In ceea ce priveste precipitatiile, vor fi ploi slabe, mai ales in cea de-a doua saptamana din interval.


CRISANA - Si aici temperaturile vor depasi valorile normale pentru aceasta perioada. Astfel, media maximelor va fi de 10…12 grade, iar in perioada 28 februarie - 2 martie chiar si de 13…15 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in perioada 4 - 8 martie.


TRANSILVANIA - In perioada 24 - 26 februarie, temperturile vor fi aproape normale pentru aceasta perioada a anului, cu maxime de pana la 8 grade. Valori mai mici sunt de asteptat in zonele depresionare, unde minimele vor cobori spre -7…-8 grade.
De la mijlocul primei saptamani pana in jurul datei de 5 martie, vremea va fi in incalzire, maximele ajungand pana la 12 grade.
Sansele de ploaie vor fi mai mari pe parcursul celei de-a doua saptamani de prognoza, in special in jurul datei de 5 martie.


MARAMURES - In cea mai mare parte a intervalului, temperturile vor depasi mediile normale, cu maxime de pana la 12 grade.
In data de 25 februarie, dar si in perioada 7 – 9 martie sunt asteptate valori mai mici, chiar negative noaptea.
Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in cea de-a doua saptamana de prognoza.


DOBROGEA - In primele zile, temperturile vor fi normale pentru aceasta perioada din an, cu maxime de pana la 6 grade, insa apoi vor creste, pana la valori de 11-12 grade.
In primele trei zile vor fi ploi slabe, care vor reveni apoi si in perioada 5 - 8 martie.


MUNTENIA - In ambele saptamani, temperaturile vor depasi medile normale, maximele ajungand pana la 12 grade. Doar in primele zile (24 - 26 februarie) se vor inregistra temperaturi mai apropiate de cele normale, astfel ca, in medie, ziua vor fi 5...7 grade, iar noaptea -1...0 grade.
Vor fi ploi slabe sau burnite, cu caracter local in primele doua zile, apoi probabilitatea de ploaie va creste, din nou, dupa data de 4 martie.


OLTENIA - Si in aceasta zona, maximele vor fi peste cele normale si vor ajunge pana la 12 grade.
Doar in primele zile (24 - 26 februarie) se vor inregistra temperaturi apropiate de cele obisnuite, cu maxime de 5...7 grade, iar minime de -1...1 grad.
Vor fi ploi slabe, cu caracter local in prima zi, apoi probabilitatea de ploaie va creste, din nou, dupa data de 3 martie.