WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Gestul de neinteles facut de un baiat, dupa ce a fost prins de parinti ca a cheltuit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 61473830.jpg]

Un adolescent s-a spanzurat dupa ce a cheltuit de pe cardul de credit al mamei sale aproximativ 500 de euro pentru pe jocuri pentru consola lui Xbox, pe care le-a cumparat de pe internet.
Dupa ce Henry Tattersall a fost luat la intrebari de parinti in legatura cu factura uriasa, a fost "socat si suparat" si a fugit in dormitor. Copilul de 13 ani a postat un mesaj pe Facebook in care spunea "O sa ma sinucid", iar dupa 15 minute a fost gasit spanzurat de sora lui, relateaza Daily Mail.
A fost dus de urgenta la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Legistul care i-a examinat cadavrul spunele ca semnele de pe trupul sau sugereaza ca baiatul nu a intentionat sa se sinucida, ci sa fie descoperit.
Henry, din Rossendale, Lancashire, Marea Britanie, a luat cardul de credit al mamei sale anul trecut, inainte de Craciun, pentru a-si cumpara un cadou, dar a cheltuit mult mai mult decat se asteptau parintii - 422 lire sterline.
Cand femeia a primit factura, l-a certat. "Sunt convinsa ca Henry a fost socat de suma pe care a cheltuit-o. El s-a suparat pentru ca eu eram suparata. Si-a dat seama ca a cheltuit multi bani si nu suntem intr-o perioada in care sa ne permitem sa cheltuim atat", a spus mama baiatului.
Inainte de acest incident, femeia il mai pedepsise pe baiat pentru ca il prinsese fumand.
Dupa cearta, baiatul s-a dus in camera lui si a fost gasit, in scurt timp, spanzurat. Ulterior, politia a gasit mesajul scris de baiat pe Facebook. Ancheta a stabilit ca Henry a intentionat sa-si sperie parintii, nu sa se sinucida, pentru ca lasase in mod intentionat usa camerei deschisa, pentru a putea fi vazut.