WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: keylogger
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am o problema , cred ca am keyloggere in pc si nu prea stiu cum sa le depistez , ok mi se pare c-am grava situatia..
Putin ajutor va rog..
Pai instalezi Malwarebytes si faci un scan apoi downloandezi Super Antispyware te asigur ca scapi de keyloggere, daca ai anti-virus il dezactivezi putin si pornesti Malwarebytes-Anti Malware si faci ce am zis mai sus
Keylogger-ul se poate detecta foarte usor..

Du-te la start -> run -> scrie msconfig -> du-te la tab-ul Startup -> si verifica acolo la procese daca se afla un proces cu nume suspect, gen: GHDXZC.EXE, HJHJHJ.EXE si tot asa.. intradevar malwarebytes/superantispyware sunt anti-spyware bune, dar daca keylogger-ul este criptat bine nici astea nu il mai gaseste..sau poti sa gasesti keylogger-ul din task manager, cauti tot numele alea suspecte, daca gasesti iti recomand sa dai scanare cu You are not allowed to view links. Register or Login to view. este tot un anti-spyware gen malwabytes,SAS etc..

Daca esti curat si nu ai nimic.. iti recomand sa instalezi un antivirus puternic.. gen kaspersky, bitdefender,nod32 si fereste-te de versiuniile free nu sunt bune pentru internet filtering. :)
Multumesc de ajutor , dar am aici un antivirus ESET SMART SECURITY 7 si nustiu cum sa il dezinstalez in add or remove nu l-am gasit , nu am gasit nici un fel de uninstall la el si youtube nu mo ajutat mai deloc.
As instala si eu karspeky sau nod32 dar nustiu cum sa scap de asta :| daca aveti ceva idee va rog spuneti-mi...
Incearca acest progam: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Instaleaza-l, aprinde-l si acolo o sa iti apara o lista cu toate programele instalate, cum este si lista aceea din add/remove programs.. si vezi daca iti apare acolo eset-ul.