WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: 12 persoane ranite in explozia din Medgidia.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
O explozie devastatoare, urmata de un incendiu puternic, a avut loc marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia. 12 persoane, printre care si un copil de 8 ani, au fost ranite, dupa ce o butelie ar fi explodat intr-un apartament.
Flacarile au fost atat de puternice, incat, pentru a se salva, doi soti nu au avut de ales si s-au aruncat pe geam de la etajul doi. Au fost prinsi, pe brate, de oameni. La fel a fost salvata si fetita lor, care a fost prinsa de pompieri cu o patura.

4 dintre victime, printre care si copila, aflate in stare grava, au fost aduse cu un avion SMURD si un elicopter in Capitala.

[Image: 61477675.jpg]

Explozia a avut loc intr-un apartament de la etajul doi al unui bloc de 4 etaje din Medgidia. In acel moment era acasa intreaga familie: parintii, copilul si bunica.
Se pare ca devastatoarea explozie a fost provocata de acumularile de gaze de la o butelie. A urmat apoi un incendiu puternic, in urma caruia 12 persoane au fost ranite.

[Image: 61477585.jpg]

4 victime, printre care si copilul de 8 ani, sunt in stare extrem de grava, iar medicii au decis azi-noapte sa-i aduca la spitalele din Capitala, cu un un avion si elicopter SMURD.
Locatarii sunt in stare de soc, iar ce a ramas in urma exploziei seamana cu un camp de razboi. Locatarii care nu au avut unde sa se adaposteasca azi-noapte au fost gazduiti, de primarie, intr-un hotel din oras.
Cele 4 victime care au fost aduse cu avionul si elicopterul SMURD in Capitala au suferit arsuri intre 30 si 80% din suprafata corpului.
Adultii, 2 femei si un barbat, cu varste cuprinse intre 29 si 58 de ani, sunt internati la Spitalul de Arsi, la Terapie Intensiva.
Si vor ramane acolo, pana cand medicii vor considerca ca si-au revenit si pot fi externati. Copilul, care are arsuri pe aproximativ 50% din suprafata corpului, a fost adus la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Din primele cercetari, se pare ca explozia a fost provocata de acumularile de gaze de la o butelie.
Apartamentele au fost efectiv devastate si nu mai pot fi locuite, pentru ca totul arata ca dupa razboi.