WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Un avion s-a intors de urgenta pe aeroportul din Minneapolis.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 61418887.jpg]

Carcasa unuia dintre motoarele unui avion care se indrepta catre Republica Dominicana a explodat, iar aeronava a fost fortata sa se intoarca din drum.

Fotografia de mai jos a fost facuta de unul dintre pasagerii avionului. In imagine se vede cum carcasa s-a desprins de motor iar componentele interne ale avionului, un Boeing 737, au fost expuse, informeaza Daily Mail.

[Image: BiaYCYaCMAAjShm.jpg]

Dupa o ora de zbor, echipajul a detectat vibratii la unul dintre motoare si a luat decizia de a se intoarce de urgenta la aeroportul St. Paul International, din orasul american Minneapolis.

La bordul aeronavei se aflau 149 de pasageri, care se indreptau catre Punta Cana, in Republica Dominicana.

Aeroportul a declarat stare de urgenta iar aterizare avionului a devenit prioritara, desi acesta a fost nevoit sa incojoare aeroportul pentru 25 de minute, pentru a scapa de excesul de carburant.

Cauza incidentului nu a fost indentificata, dar expertii in aviatie, citati de Daily Mail, au declarat ca zborul ar fi putut continua si fara carcasa motorului. Aceasta nu este o parte esentiala a avionului, dar desprinderea sa in timpul zborului nu este un incident intalnit des.

Pasagerii si-au continuat drumul, cu o intarziere de trei ore, cand au fost preluati de o alta aeronava.