WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Tutorial GunGame
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Cr[U]sH^

In acest mod folosesti toate armele din counter strike , pe rand . Incepi cu pistoalele , prima data glock . Daca faci fraguri avansezi la usp si tot asa , apoi urmeaza shotgun-urile . Pe baza de fraguri avansezi la nivele superioare unde primesti arme mai bune . Nu se poate cumpara nici o arma!

Instalare:
Prima data descarci de aici You are not allowed to view links. Register or Login to view. pe care il dezarhivezi oriunde pe disc .Apoi urmezi pasii :
Dupa dezarhivare ai doua foldere :addons si sound . Deschizi addons\amxmodx unde ai cinci subfoldere .Copiezi continutul fiecaruia in folderele cu acelasi nume din HLDS\cstrike\addons\amxmodx . Atentie ! Numai continutul nu folderele cu totul ! Pentru folderul data - il deschizi si dai de folderul lang ; il deschizi si pe acesta si acolo este un fisier text gungame pe care il copiezi in data\lang dincolo .

Ce mai ai de facut:
1.Te asiguri ca ai instalat AMX Mod X plus modulul CStrike . Pentru a vedea daca modulul cstrike este activ dai in consola amx_modules si vezi daca este acolo .
2.Te duci in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\modules.ini si stergi punct si virgula din fata liniei fakemeta , dupa care adaugi urmatoarea linie sub celelalte ( daca nu este deja acolo) : csrespawn .
3. Intri in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini , unde adaugi sub celelalt care sunt linia : gungame.amxx .
4. Copiezi fisierul sound pe care l-ai dezarhivat la inceput in HLDS\cstrike\sound .

Nu s-a mai uitat nimeni.

T/c.
Subiect redeschis!