WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Tensiuni la Inter, după eşecul cu Sassuolo. Icardi, la un pas de încăierare cu fanii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Inter Milano a pierdut al doilea meci consecutiv în Serie A şi rămâne fără victorie în campionat de trei etape, după ce a fost învinsă în deplasare de Sassuolo, scor 1-3.

Forma slabă a nerazzurrilor, care au coborât în a doua jumătate a clasamentului din Italia, a dat naştere unei situaţii tensionate, la finalul partidei în care George Puşcaş a debutat oficial pentru Inter în campionat.

Autorul singurului gol al echipei lui Roberto Mancini, Mauro Icardi, a fost la un pas de încăierare cu fanii milanezi, între cele două părţi având loc un schimb de replici extrem de dur.

La finalul întâlnirii, argentinianul a mers la galeria interistă, care începuse deja să-i critice pe jucători pentru prestaţia lor lamentabilă de pe Mapei Stadium.

Totul a degenerat după ce suporterii au aruncat pe jos tricoul pe care îl primiseră de la Icardi, moment în care golgheterul nerazzurrilor a reacţionat extrem de nervos. Alături de el s-a aflat şi columbianul Fredy Guarin, cei doi fiind calmaţi cu greu de căpitanul Andrea Ranocchia.

Fanii nu au lăsat netaxată reacţia lui Icardi şi l-au insultat minute în şir. "Cred că e un mod prin care fanii se mai liniştesc după o dezamăgire", a comentat antrenorul Interului, Roberto Mancini, ceea ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, spiritele s-au calmat şi, după câteva minute, Icardi şi Guarin, însoţiţi de Ranocchia, Handanovic, Palacio şi Carrizo au revenit în faţa tifosilor, pentru a se scuza pentru prestaţia din teren şi reacţia nervoasă de la final.