WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Apărare inedită a Realului, în derby-ul cu Atletico! Fără Ramos, Pepe și Marcelo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Absențele numeroase îl lasă pe Carlo Ancelotti cu foarte puțin spațiu de manevră în alcătuirea echipei de start pentru derby-ul cu Atletico Madrid, de sâmbătă, 7 februarie, meci transmis ÎN DIRECT, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Cu Pepe și Ramos accidentați și cu Marcelo deocamdată suspendat, italianul va trebui să folosească o linie defensivă inedită.

Arbeloa și Carvajal vor fi fundașii laterali ai ”galacticilor” la meciul de pe Vicente Calderon. În centru, vor juca Varane și Nacho. Trei din cei patru fundași titulari de mâine sunt, în mod obișnuit, rezerve, dar acum vor trebui să suplinească absențele din apărare.

Varane și Nacho nu sunt, însă, la primul meci în care vor juca împreună în centrul apărării. Au mai evoluat în Cupa Spaniei, cu Cornella, în UEFA Champions League, cu Ludogorets, opt minute din finalul partidei cu Elche și 82 de minute în partida cu Sevilla, din ultima etapă.

Nu toate sunt, însă, vești proaste pentru Ancelotti. Revine Cristiano Ronaldo, după suspendarea de două etape, și antrenorul ”galacticilor” va putea reveni la sistemul 4-3-3. Singurul semn de întrebare este dacă în locul lui James Rodriguez, și el accidentat, va juca Illarramendi sau Khedira. Până acum, cele mai mari șanse pare să le aibă mijlocașul basc.

În poartă, va juca Iker Casillas, care este fotbalistul activ al luI Real cu cele mai multe derby-uri la activ în campionat: 24. Gento e lider istoric, cu 29 în La Liga și 42 în toate competițiile, la egalitate cu Manolo Sanchis.