WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Un fan al lui Liverpool a rămas fără un picior, dar nu face o tragedie din asta.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Povestea unui microbist englez de rând, Andy Grant (26 de ani), a făcut înconjurul lumii în cursul zilei de 6 februarie. Fan dedicat al lui Liverpool, Andy a fost pe câmpul de luptă în Afghanistan, în urmă cu șase ani, unde și-a servit țara în cadrul Forțelor Regale Marine.

Ghinionul a făcut ca Andy Grant să calce pe o mină plasată de inamici, care a explodat chiar în fața lui. Din păcate, Andy a fost nevoit să-și amputeze piciorul drept în urma nefericitului episod, moment în care englezul s-a ales cu un mesaj ironic înscris pe genunchi.

Tatuajul său cu logo-ul lui Liverpool, "You'll never walk alone" (n.r. "Nu vei merge niciodată singur"), a fost ciuntit în urma amputării, iar din text au mai rămas doar cuvintele "You'll never walk" (n.r. "Nu vei merge niciodată"). Ambiționat de textul rămas pe genunchiul său, Andy Grant a participat în tricoul Marii Britanii la diverse competiții dedicate oamenilor cu handicap. El s-a întors acasă de fiecare dată cu medalii de aur, iar povestea sa a fost dezvăluită de jurnaliștii de la Daily Star. Cei de la Metro chiar l-au intervievat pe temerarul englez:

"Sunt un mare fan al lui Liverpool și am avut tatuată pasărea simbolică a clubului și versurile cântecului 'You'll never walk alone'. Tatuajul rămas pe genunchiul meu stâng a fost mereu un prilej de glumă neagră, dar eu îl folosesc în discursurile motivaționale. A devenit ironic pentru că, ajutat de proteze, acum pot să alerg 10 kilometri în 40 de minute. În acest moment sunt la două minute de recordul mondial stabilit de un amputat și mi-am setat un obiectiv din a-l depăși. Tatuajul este bizar acum, dar pe mine mă amuză. Din fericire, operațiile m-au ajutat să pot merge din nou și să alerg, am o viață aproape normală. Trebuie să vezi partea amuzantă din această poveste", a povestit Grant.

În curând, Grant va lupta pentru un loc în echipa paralimpică a Marii Britanii, pe care ar urma s-o reprezinte în competițiile oficiale.