WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Ei sunt viitorul! Medie de vârstă de 21,5 ani a defensivei tricolore, în amical
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Selecționerul Anghel Iordănescu face experimente la început an 2015, fiind cu gândul la viitoarele campanii de calificare ale României, pentru Campionatul European și Campionatul Mondial.

Sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport, selecționata divizionară a României a remizat cu reprezentativa Bulgariei, scor 0-0, într-un meci în care Silviu Lung jr. a fost cel mai bun jucător de pe teren. Iordănescu a folosit o echipă experimentală, fapt ce scuză rezultatul oarecum modest, iar în apărare și-au făcut loc, de la dreapta la stânga, Cristi Manea (Viitorul, 17 ani), Paul Papp (Steaua, 25 de ani), Sergiu Muth (Gaz Metan, 24 de ani) și Steliano Filip (Dinamo, 20 de ani). Media de vârstă a defensivei noastre a fost de 21,5 ani.

Cele mai multe selecții le are Papp (11), urmat de Manea (1) și Filip (1). Partida cu Bulgaria nu a contat pentru calendarul FIFA, astfel că nu a avut nici măcar caracter semi-oficial, deci selecția lui Muth nu a fost contorizată, iar acesta rămâne cu 0 partide la reprezentativă.

Manea și Papp au avut prestații sigure și au arătat că reprezintă soluții de viitor, dar fundaşul celor de la Gaz Metan i-a dat emoţii lui Iordanescu la o fază. "Mi se pare o chestiune destul de simplă. El trebuia să anticipeze, să vină la dublaj. Este totuşi explicabil, e un jucător tânăr. Îi acord încredere şi sunt convins că această prezenţă la echipa naţională îl va ajuta", a declarat "Generalul", la finalul partidei. Steliano Filip a avut o evoluție ștearsă, fără să aducă vreun plus ofensivei. El a încasat un cartonaș galben în minutul 15 și a fost înlocuit cu Bogdan Vătăjelu (63).