WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Veteranii Rapidului îi ajută pe jucătorii străini să se integreze
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Rapid a pierdut al doilea meci disputat în stagiul de pregătire din Antalya, împotriva maghiarilor de la Debreceni.

Cristi Pustai i-a titularizat în ofensivă pe Daniel Niculae şi Fred Benson, iar olandezul a şi reuşit să deschidă scorul pentru alb-vişinii.

"Suntem puternici, dar se simte că avem multe schimbări, sunt foarte mulţi jucători noi. Împreună avem forţă, dar trebuie să ne mai antrenăm ca să învăţăm cum joacă fiecare", a declarat noul atacant al giuleştenilor.

Integrarea noilor veniţi este una dintre problemele pe care trebuie să le rezolve Cristi Pustai, iar veteranii rapidişti pot fi de ajutor din acest punct de vedere.

"Trebuie să-i integrăm foarte bine în echipă, să facem o echipă competitivă, un lot bun şi trebuie să-i învăţam ce înseamnă Rapid", a spus Daniel Niculae.

"Mai sunt probleme de omogenitate. Au venit foarte mulţi jucători noi, însă, uşor-uşor, sperăm să-i integrăm şi să devenim o echipă puternică", a completat Mircea Bornescu.

Pentru Benson, faptul că are ocazia de a juca alături de jucători precum Cristian Săpunaru, Daniel Pancu sau Daniel Niculae este o adevărată plăcere.

"Sunt jucători care au fost la echipe mari. Eu nu am fost la nume mari, dar am jucat multe meciuri şi împreună cred că putem face ceva bun aici. Am citit despre Rapid, ştiu despre Rapid, i-am văzut jucând de câteva ori, în Olanda, ştiu că e o echipă mare din Bucureşti", a precizat atacantul olandez.

Un alt străin sosit la Rapid în această iarnă, fundaşul spaniol Aritz Borda, promite că giuleştenii vor reveni în prim-planul Ligii I.

"Acum nu suntem pe cel mai bun loc, dar ştiu că e o echipă mare şi vrem să fim mai buni, voi da totul ca să fie bine. Acum câţiva ani era una din cele mai puternice echipe de aici şi va fi din nou", a spus jucătorul iberic.