WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Steaua vrea să se califice în grupele Champions League.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Steaua conduce în clasamentul Ligii 1 cu un avans de 10 puncte, înainte de startul returului, fiind mare favorită la cucerirea unui nou titlu. Campioana se gândește deja la campania de calificare în grupele Champions League și încearcă să-și contureze un lot pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Va pierde însă în vară doi dintre oamenii importanți din acest sezon.

Costel Gâlcă i-a avut în turul de campionat și în meciurile din grupele Europa League în echipă pe Raul Rusescu și Alex Bourceanu, jucători reveniți la Steaua sub formă de împrumut de la Trabzonspor, respectiv FC Sevilla. Cei doi se vor întoarce la finalul campionatului la echipele de care aparțin și oficialii din Ghencea nu cred că îi pot păstra încă un sezon.

Într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport, Helmuth Duckadam, directorul de imagine al Stelei a explicat viitorul celor doi jucători. Întrebat dacă e vreo șansă ca cei doi să continue alături de campioană și după finalul sezonului, Duckadam a răspuns: “Nu cred. Se vede ce probleme sunt în fotbalul românesc, cu echipe în insolvență, cu bani din ce în ce mai puțini. E foarte greu să le asiguri același salariu pe care îl au în străinătate. Cred că fiind obișnuiți cu asemenea salarii, este foarte greu să coboare la un salariu care se poate lua la Steaua.”

Bourceanu, care are 29 de ani, a jucat în 8 partide oficiale pentru Steaua, de al revenirea sub formă de împrumut de la Trabzonspor: 3 în campionat, 3 în Europa League, unul în Cupa Ligii și unul în Cupă.

Raul Rusescu a marcat de șapte ori în 15 jocuri oficiale pentru Steaua în prima parte a sezonului, de cinci ori în Europa League.

104 meciuri a jucat Rusescu pentru Steaua

48 de goluri a înscris în tricoul campioanei Rusescu

124 de jocuri are Bourceanu în tricoul Stelei