WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Greșeala din meciul cu Atletico l-ar putea costa pe Casillas postul de titular
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Keylor Navas ar putea fi una dintre noutățile lui Carlo Ancelotti în meciul de sâmbătă, din campionat, cu Deportivo. Portarul costarican a fost miercuri, la antrenament, în echipa posibililor titulari, Iker Casillas urmând să stea pe bancă, după greșeala de la primul gol al lui Atletico, din derby-ul pierdut săptămâna trecută, 0-4.

Dacă Ancelotti îl va titulariza pe Navas, acesta va reveni pe teren într-un meci din La Liga după trei luni, ultima oară evoluând pe 8 noiembrie 2014, tot pe Bernabeu, în partida cu Rayo. De atunci a mai prins cinci jocuri ca titular, două în Champions League și trei în Cupă.

Casillas a greșit grav contra lui Atletico la primul gol al formației antrenate de Diego Simeone, scăpând mingea printre picioare la șutul lui Tiago.

În afara lui Keylor Navas, tehnicianul italian al Realului ar putea să facă și alte chimbăti în primul 11 pentru meciul cu Deportivo. Arbeloa, Marcelo și Illaramendi sunt nominalizații, aceștia urmând să-i înlocuiască pe Carvajal, Coentrao și Khedira.