WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Messi și Neymar au marcat în 2015 mai multe goluri decât toată echipa lui Real Madrid
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
VIDEO Barcelona - Villarreal 3-1. Catalanii au făcut un pas important spre calificarea într-o nouă finală din Cupa Spaniei, după victoria confortabilă, la două goluri, obținută în fața "Submarinului Galben".

Barcelona a deschis scorul prin Leo Messi, care a finalizat o fază foarte bună a lui Luis Suarez. Argentinianul a punctat chiar înainte de pauză, iar prin reușita cu Villarreal a ajuns la 11 goluri în acest an calendaristic.

Decarul trupei blaulgrana este cel mai bun marcator al echipei în 2015, și este urmat de Neymar. Brazilianul a avut șansa să înscrie și el miercuri seara, fiind lăsat chiar de Messi să execute o lovitură de pedeapsă. Fotbalistul adus în 2013 de la Santos a ratat și a rămas cu 9 goluri trecute în cont în acest an.

În pofida acestei ratări, cuplul Messi-Neymar este cel mai eficient din lume în 2015. În cele 6 săptămâni trecute de la începutul anului, cei doi golgheteri ai Barcelonei au punctat de 20 de ori (11+9), mai mult decât toată echipa lui Real Madrid (17).

În această perioadă, catalanii au jucat cu două meciuri mai mult decât rivalii din Capitala Spaniei (11 față de 9). Elevii lui Luis Enrique au pierdut prima confruntare a anului, cea cu Real Sociedad, însă după aceea au câștigat toate cele 10 partide ce au urmat.