WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Leo Messi, de neoprit în acest an.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Anul 2015 a început cum nu se poate mai prost pentru Lionel Messi, care a fost rezervă în înfrângerea pe care Barcelona a suferit-o în deplasare cu Real Sociedad, însă din acel moment argentinianul a renăscut.

După partida de la San Sebastian, decarul catalanilor a reuşit să înscrie nu mai puţin de 15 goluri, un număr superior celor marcate de trio-ul ofensiv al rivalilor de la Real Madrid. În acest an, Benzema, Bale şi Cristiano Ronaldo au punctat împreună de doar 14 ori.

În primele două luni din 2015, Messi a înscris de 12 ori în La Liga şi de trei ori în Cupa Regelui şi nu s-a aflat pe lista marcatorilor în doar patru ocazii: cu Sociedad, în returul din cupă cu Atletico, cu Malaga şi în turul din optimile Champions League cu Manchester City.

Cifrele vedetei catalanilor puteau fi chiar mai bune, dacă nu ar fi ratat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Manchester City. Messi a irosit un penalty şi cu Atletico, în Cupa Regelui, însă a trimis apoi mingea în poartă pe respingere.

Media argentinianului în acest an este excelentă - un gol marcat la fiecare 80 de minute.

În aceeaşi perioadă, Ronaldo a înscris de 6 ori, Benzema de 5 ori, iar Bale a marcat 3 goluri.

În total, în acest sezon, Lionel Messi are 27 de goluri în La Liga, fiind pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, după Cristiano Ronaldo, şi 38 în toate competiţiile.