WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Un fost portar al Craiovei a revenit pe teren la 39 de ani. "Mă bucur pt rezultate"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
La trei ani după ce şi-a atârnat ghetele în cui şi s-a dedicat antrenoratului (a fost antrenor cu portari la FK Zeljeznicar şi deţine o şcoală de portari, în Sarajevo), fostul goalkeeper al Universităţii Craiova, Dinamo, FC Argeş şi Pandurii, Adnan Guso, s-a reactivat ca fotbalist.

În vârstă de 39 de ani, Guso a semnat cu liderul din liga a doua, seria 1 din Bosnia, FK Gorazde, echipă ce are ca obiectiv promovarea pe prima şcenă.

"Patronul îmi este bun prieten şi m-a întrebat dacă îi pot ajuta. Au un portar foarte bun, dar pe parcurs pot apărea accidentări sau suspendări şi de aceea au apelat la mine. Sper să nu fie nevoie, dar aşa am păţit şi în sezonul 2011-2012, când eram antrenor cu portarii la Zeljeznicar.

Portarii au fost accidentaţi, am fost folosit, am luat campionatul şi am bătut şi un record de invincibilitate. Probabil voi merge cu o zi înainte de meciuri, în rest mă voi ocupa de şcoala de portari pe care o am la Sarajevo", a spus Guso pentru DigiSport.

Portarul ce a îmbrăcat tricoul naţionalei de 17 ori nu uită de perioada petrecută în România. "La Craiova şi Târgu Jiu m-am simţit ca acasă. Mă bucur pentru rezultatele lui Cârţu şi Săndoi, pe care îi salut. Craiova merită să aibă o echipă puternică, la ce suporteri sunt acolo. Cât despre Pandurii, sper să se salveze de la retrogradare", a adăugat goalkeeper-ul cu peste 100 de prezenţe în Liga I.