WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: System Shock 2 Enhanced Edition a fost anunțat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: Jk8izVo.png]
Săptămâna trecută s-au împlinit 20 de ani de când a fost lansat System Shock 2, acel joc minunat despre ororile tehnologiei, ale umanității și în orori în general. Așa că pentru a sărbători, studioul Nightdive anunță că va lansa o variantă Enhanced Edition a jocului.

Jocul va fi lansat în viitorul nu foarte îndepărtat, și promite să repare tot ce nu era încă perfect funcțional în varianta curentă a jocului. Nightdive nu a intrat în detalii despre când exact va fi lansat și ce va conține, dar a fost oferit un detaliu important.

Varianta Enhanced Edition a lui System Shock 2 va avea multiplayer cooperativ stabil și funcțional.

Ce altceva ar putea avea? Greu de zis. Probabil suport nativ pentru rezoluții moderne, ceva retușuri grafice și în general chestii ce au fost adăugate de numeroase alte ediții peticite de comunitate. Având în vedere că în acest moment Night Dive mai lucrează la un remake total al lui System Shock 1, iar Otherside lucrează (dacă încă mai au bani) la System Shock 3, este posibil să vedem câteva modificări mai subtile pe ici și colo. Poate un final care nu se rezumă doar la „Neah”… deși, are și el farmecul să ciudat. O readăugare a nivelelor la care te plimbai pe exteriorul navei? Probabil nu, asta ar fi mai mult de talia unui remake.

Sursa: ZonaIT