WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Metallica stabilește recordul de spectatori la un show pe Arena Națională
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Metallica stabilește recordul de spectatori la un show pe Arena Națională
   Pe 14 august 2019, Metallica a susținut cel de-al patrulea concert al său în România, după o pauză de 9 ani. Parte a turneului WorldWired, show-ul a strâns un număr record de fani pe Arena Națională din capitală - 50.244 spectatori, conform datelor furnizate de organizatori. Trupa a primit și Discul de Platină în România pentru albumul "Hardwired...to Self-Destruct"


   Arena Națională nu a fost niciodată mai plină, la vreun alt concert, ca în seara de 14 august 2019. James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) au oferit un show de două ore și jumătate - plin de hituri, dar și cu piese noi, alături de numeroase efecte luminoase și pirotehnice. Evenimentul a fost organizat de Live Nation și Emagic, promoterul local care a dat startul concertelor pe Arenă odată cu RHCP pe 31 august 2012.

   *Actualul turneu Metallica a început în luna mai și a înregistrat vânzări de peste 1,5 milioane de bilete în 25 de concerte din Europa. Worldwired se va încheia în Germania în august.*
Cei 50244 de spectatori - recordul de audiență pentru un concert desfășurat pe Arena Națională - constituie și cel mai numeros public strâns până acum de Metallica în România. Evenimentul a fost deschis de două trupe - Ghost (al cărei fan declarat este James Hetfield) și Bokassa.
[Image: metallica-bucuresti-2019-1047-600x400.jpg]

Sursa - Info Music
1. Te rog sa adaugi sursa la fiecare postare pe care o faci.
2. Te rog sa ai grija la estetica fiecarei postari. Spre exemplu, vad ca ti-a ramas cateva resturi de BBCODE (ex. [b]) si sa adaugi titlul articolului si in articol.
Multumesc de intelegere!

In rest, tine-o tot asa. Avem nevoie de oameni seriosi si harnici!

:D
You are not allowed to view links. Register or Login to view. - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !