WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: Sfaturi pentru a juca mai bine
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sfaturi pentru imbunatatirea skillului:
E bine sa joci fara coduri dak vrei sa inveti sa joci la un nivel inalt counter strike.
Nu te concentra asupra rankului ci asupra modului in care joci; cu cat joci mai bine cu atat cresc sansele sa ajungi in top10 :)).
Cred ca toti v-ati pus intrebarea care arma e mai buna dintre colt (maverick) si kalas (ak47). Raspunsul e simplu un glont de kalas face mai mult damage decat un glont de colt (nu credeti....verificati! ). Problema e reculul. Coltul are recul mai mic deci primele gloante se duk mai adunate, in schimb kalasul dupa al 2-lea glont capata recul si toate gloantele se duk aiurea.
Dak joci frecvent la tero si folosesti ca arma de baza kalasul, secretul e in distante mari sa pui tinta in piept si sa tragi 2 gloante (al doilea va fi in cap), sau sa tintesti la cap si sa tragi glont cu glont. E total gresit sa tragi in continuu cu kalasu din distante mari. Din distante mici poti sa tragi in continuu numai cu conditia sa cobori tinta dupa primele 2 gloante (se compenseaza din recul).
Deplasare. Am observat la multi jucatori ca merg cu tinta in pamant ...foarte rau! Recomand sa se mearga cu tinta la nivelul capului, astfel dak apare unu brusc (dupa un perete de ex) vei observa ca tinta e exact la cap....nu-ti ramane decat sa tragi..:P. Un alt atu...dak mergi cu tinta sus(la cap) ii observi usor pe cei care stau la geam, pe casa, etc. Asa ca nu mai mergeti cu capul in pamant ca nu sunteti suparati...e doar un jok :)))
Cum scapam de pandari?! Simplu... Te poti uita dupa fiecare cutie, usa, si in alte locuri ascunse unde banuiesti ca stau frecvent pandarii. N-ai nimik de pierdut ca te uiti...dak il vezi tragi, dak nu...iti continui drumul.
Reincarcare. Multi fac greseala sa-si reincarce arma dupa ce-l omoara pe unu cu 4-5 gloante trase, fara sa-si dea seama ca e victima sigura la un posibil adversar care vine in urma celui care l-a omorat. Recomand sa te incarci numai atunci cand esti in siguranta (nu expus). Mai bine ramai in 4 gloante decat sa te reincarci si sa nu poti sa tragi... Dak ai kalas sau colt...,cu 4 gloante poti sa omori 2 dak stii sa tintesti... Dak tragi si ramai fara gloante exista pistol...dak tragi pe langa si cu ala...iti ramane lama.
Flashuri. Dak observi ca iti arunca cineva un flash te poti intoarce scurt inapoi ca sa nu-l iei in plin...macar mai vezi ceva decat nik :))
Sunetul in counter strike conteaza f mult. Asa ca dak vrei sa nu te auda mergi cu shift (walk). Dak el tropaie poti sa-ti dai seama usor unde se afla. Nerecomandabil sa mergi cu shift pe servere cu multi jukatori...pt ca tropaie altii pt tine :)))
Nu trage cu awp din miscare. Stai pe loc, pui tinta, tragi si te-ai deplasat. Acum depinde cat de rapid esti sa le faci pe toate :D, acelasi lucru ti-l recomand si in cazul kalasului si coltului dak tragi la distanta.
Dak vrei sa mergi repede, mergi cu lama...si apropo de asta, cu injectia mergi mai repede decat cu lama...e testata... si foarte adevarata.
Ar mai fi si alte sercete dar astea sunt cele mai importante.

Moto: Nu te grabi cand judeci, fii rapid cand actionezi!
Nu s-a mai uitat nimeni.

T/c.
Subiect redeschis!