WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: nike air max 98 x olivia kim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
De Nike Air Max 98 is You are not allowed to view links. Register or Login to view. geboren in een echt ‘techsperimental’ tijdperk. Naast zijn neef Air Max TN (Tuned Air), kwam de Air Max 98 met zoveel smaak dat het leek op het doorslikken van een pak Pop Rocks met een jalapeno-jager. Comfortabel gesitueerd op dezelfde full-length airbag met dubbele druk als de Air Max 97, voegde Nike verscherpte baby Swooshes van hiel tot teen toe en een golvende strook van 3M-biezen voor 360-graden reflectievermogen.

Het komt zelden voor dat iets dat zo zwaar gehyped is, zijn imago waarmaakt, maar de Nike dames Air Max 98 is veel meer dan alleen een mooi gezicht. Afgezien You are not allowed to view links. Register or Login to view. van het iconische ontwerp en het opvallende profiel, worden deze kicks instant klassiekers in de line-up van je kast. Strakke lijnen, spannende kleurstellingen en vooruitstrevende technologieën maken het tot een baanbrekend schoeisel dat comfort en stijl definieert.

Durf een streetwear-element aan je look toe te voegen met deze Nike Air Max 98 schoenen. Uitgerust You are not allowed to view links. Register or Login to view. met een transparante tussenzool, pronkt de Air Max 98 met golvende panelen, mesh-inzetstukken en wordt hij aangeboden in een reeks statement en neutrale kleurstellingen. Ga voor een paar volledig witte Nike Air Max 98 sneakers gecombineerd met een wikkeljurk voor een vrouwelijke draai aan het urban design.

De Nike Air Max 98 voegt zich You are not allowed to view links. Register or Login to view. nu bij het "Magic Flamingo" -pakket. Veel ouder dan de andere twee mNike Air Max 98 Magic Flamingoodels, krijgt de schoen dezelfde look / hetzelfde thema, omdat hij wordt benadrukt door het gebruik van heldere en gedurfde kleuren, waaronder paars, blauw en roze. De schoen heeft een bovenwerk met een verloop dat gebruikmaakt van de eerder genoemde tinten, samen met zwarte accenten op de zijpanelen, tong, veters en binnenvoering.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.