WTFCS Community | Gaming community @ since 2011

Full Version: NoulTV+ Bonus la final
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Televizor LED Philips 221TE4LB b-)


Caracteristici:

ECRAN LED
Are ecranul LED, adica ecranul lui este format din leduri, nu te gandi ca-s aceleasi leduri de la bricheta lu mami si lu tati cu care te jucai tu cand erai mic, nu. Sunt niste leduri microscopice care redau o mai buna calitate a imaginii decat al LCD-urilor ce nu folosesc aceasta tehnologie.

ECRAN FULL HD 1080p !
Ecranul reda imaginea la o calitate asa mare incat cum am mentionat si mai devreme iti aduce stadionul acasa la tine(pt.stelisti:fansteaua):; nu ca ai delira dar o sa confunzi realitatea cu TV-ul ( ai grija sa nu bei ceva inainte ca atunci chiar ca o sa fii pe stadion, muta vaze daca ai, muta obictele casante in alta parte) .Mai excat televizorul dezvolta o imagine panormaica formata din 1920 x 1080 pixeli ( nu ma pune sa calculez). Da ! este vorma de punctele alea mici din sistemul de axe XoY cu care te inebunea profa de mate in liceu.


SMARTconstrast
In traducere - contrast destept, uneori mai desptept ca mine. Se adapteaza imaginii rulate pe televizor pentru a pastra echilibrul ideal al culorilor vii care se vor aseza asa de frumos pe retina ochilor tai incat ti-i vor scoate in evidenta ( atunci e momentul sa faci poze si sa le postezi pe facebook !) .


SMARTsound
Aceasta functie va avea grija ca timpanul tau sa vibreze la frecvente audio in functie de categorie: Jocuri, Muzica, Filme...etc.

SI ACUM............:::BONUSUL
Cel mai lung video :O[video=youtube]http://http://youtu.be/04cF1m6Jxu8[/video]de pe youtobe va las sa-l urmatiti