[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] The Last of Us Part II – detalii impresionante pentru fiecare element din joc
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 708 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
05-31-2020, 03:15 PM
#1
[Image: The-Last-of-Us-Part-II-Screen-4-1024x576.jpg]
Sony Interactive Entertainment și studioul Naughty Dog continuă noua serie de materiale video cu detalii despre foarte așteptatul You are not allowed to view links. Register or Login to view.. Fiecare astfel de clip urmează să trateze câte un subiect legat de noua creație a celor de la Naughty Dog, iar episodul de astăzi se oprește asupra atenției la detalii pe care producătorii au acordat-o fiecărui element al jocului, pornind de la poveste, trecând prin animațiile și modurile în care reacționează personajele aliate sau inamicii și ajungând până la decorurile folosite sau modul în care lăcrimează ochii eroinei.

Întreaga serie este formată din patru astfel de episoade, clipurile urmând să fie lansate în fiecare săptămână. Așadar, seria urmează să se încheie pe 3 iunie, cu episodul “Inside the World”. Precedentele episoade, “Inside the Story” și “Inside the Gameplay”, pot fi urmărite You are not allowed to view links. Register or Login to view.și You are not allowed to view links. Register or Login to view..
Cel mai recent episod al seriei State of Play a fost dedicat jocului The Last of Us Part II

Sony Interactive Entertainment și Naughty Dog au difuzat și You are not allowed to view links. Register or Login to view.. În cadrul acestui episod am avut parte de o prezentare detaliată de aproximativ 25 de minute, ce a inclus o secțiune de gameplay din joc nemaivăzută până acum, alături de informații despre pericolele ascunse în mediul de joc ostil din acest al doilea titlu al seriei The Last of Us.

Programat inițial pentru sfârșitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producător Naughty Dog adoptând modelul lucrului de acasă pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent și-au făcut apariția numeroase leak-uri și detalii legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugându-și comunitatea de fani să nu strice plăcerea celor care așteaptă jocul, asigurâdu-i că experiența finală va justifica pe deplin lunga perioade de așteptare.

În The Last of Us Part II, actorii Troy Baker și Ashley Johnson îşi vor relua rolurile lui Joel și Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De această dată Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmând să fie un pic mai în vârstă (19 ani) în The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experiență 100% single player, producătorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lungă din întreaga istorie a studioului Naughty Dog.
The Last of Part II va fi lansat pe 19 iunie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: