[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Cristea nu intră în echipa de start a FCSB, chiar dacă Planic e accidentat şi Bălaşa
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 510 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
02-26-2019, 01:37 AM
#1
Transfer FCSB | Iulian Cristea este, de astăzi, You are not allowed to view links. Register or Login to view.. Fundaşul venit de la Gaz Metan nu va fi titular din următoarea partidă a formaţiei lui Teja, cu Voluntariul, fiind suspendat.


După negocieri care s-au întins pe parcursul a peste două luni, Iulian Cristea e noul jucător al FCSB. El ar fi ajuns oricum în curtea vicecampioanei din vară, semnând cu echipa lui Becali în momentul în care a intrat în ultimele şase luni de contract cu Gazul.
Transfer FCSB | Cristea intră direct în primul "11" 
Venirea sa îl ajută mult pe cel care l-a ajutat să se dezvolte în tricoul echipei din Mediaş, Mihai Teja. Dar doar în eventualitatea unei accidentări serioase a lui Planic.

Actualul antrenor al formaţiei de pe locul secund e într-o situaţie ingrată, înainte de meciul de la Voluntari, din runda 26. Junior Morais, Man şi Bălaşa vor fi suspendaţi, iar Planic este accidentat.
Ca atare, FCSB e în acest moment fără cei doi fundaşi centrali titulari, iar Teja spera să îl folosească pe Cristea. Doar că şi acesta e suspendat, pentru cumul de galbene, după cartonaşul primit în You are not allowed to view links. Register or Login to view.. 
Astfel, varianta lui Teja e cuplul Momcilovic - Filip pentru centrul apărării şi introducerea lui Alexandru Stan în stânga. 
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Messages In This Thread
Cristea nu intră în echipa de start a FCSB, chiar dacă Planic e accidentat şi Bălaşa - by Giacomo - 02-26-2019, 01:37 AM

Forum Jump: