[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Asa vor arăta televizoarele viitorului! Samsung va începe, la toamnă, producţia prime
Author : Dark Angel, Category : Știați că..., 0 Replyes, 539 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Loading....
         
2,635
POSTS
723
THREADS
60
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.02[w]

1K
Thumbs Up  05-12-2016, 05:25 PM (This post was last modified: 05-12-2016, 05:25 PM by Dark Angel.)
#1
Asa vor arăta televizoarele viitorului! Samsung va începe, la toamnă, producţia primelor ecrane OLED transparente.

[Image: 90888587774647641691.jpg]

Este primul pas către ceea ce se doreşte a fi nouă revoluţie tehnologică.

Peste numai câţiva ani, gadgeturile din prezent, de la laptopuri la telefoane şi televizoare, vor intra în istorie, locul acestora urmând să fie luat de o gamă incredibilă de produse demne de filmele SF.

Când spunem că va fi o adevărată revoluţie, nu exagerăm cu nimic. Ecranele OLED vor ajunge, treptat, să echipeze aproape toate lucrurile pe care le folosim zilnic, inclusiv televizoarele viitorului.

Ne vom lua adio de la telefoanele din ziua de azi şi vom trece la unele extrem de subţiri, flexibile şi indestructibile. Televizoarele viitorului vor putea fi „croite” la ce dimensiuni ne dorim, în magazin, şi pe care le vom aplica pe perete, acasă, ca pe tapet.

După ce a prezentat, la Retail Asia Expo din Hong Kong, primele ecrane transparente, sud-coreenii de la Samsung se pregătesc acum să treacă la producţia de serie a primelor televizoare interactive, cu ecrane transparente, touchscreen.

Dincolo de gradul de transparenţă cu adevărat incredibil, noile display-uri sunt capabile să se comporte precum o oglindă, cu o reflexie la 75% din nivelul unei oglinzi obişnuite.

Pentru televizoarele viitorului, Samsung a angajat deja compania de marketing Mirum pentru a se ocupa de lansarea comercială a gadgeturilor dotate cu tehnologia“Magic Mirror 2.0.”

Cum arată televizoarele viitorului, construite de Samsung, vedeţi în clipul video de mai jos.



Frederic Rose, CEO la Tehnicolor, a declarat, recent, că în urmatorii cinci ani, în sufrageriile noastre vor exista televizoare mari cât un perete.

“Astăzi trebuie să dăm multe click-uri pentru a găsi un program de stiri. Avem prea multe cutii, prea multe telecomenzi şi prea mult harware”, a explicat Rose, citat de Reuters. “În viitor nu vrem ca oamenii să fie nevoiti să fie licenţiaţi în managementul dispozitivelor pentru a le putea folosi”, a declarat, la rândul său, Frederic Rose, directorul executiv Time Warner Inc.

Televizoarele viitorului ne vor „simţi” aşteptările

Indiferent de formă, televizorul viitorului va fi unul inteligent. Îi vom putea comanda schimbarea programelor din voce sau printr-un simplu gest, telecomanda urmând să devina un obiect de «colecţie»

Toate facilităţile, de la TV, la jocuri, telefonie, surfing şi shopping pe internet vor fi accesate vocal, touchscreen sau prin gesturi. Mai mult chiar,televizoarele viitorului vor putea anticipa ce program vrei să urmăreşti în funcţie de starea ta de spirit.

Tehnologia, intitulată i3Space, este deja disponibilă. Cercetătorii Institutului Naţional Industrial de Stiinta şi Tehnologie (AIST) din Japonia au declarat că, pe baza unei interfaţe denumită GyroCubeSensous, ce include un sistem de camere video 3D cu sensori de mişcare, televizorul ne va putea analiza expresiile faciale şi mişcările corpului, starea psihică în care ne aflăm, lansând programul adecvat.

În plus, noua tehnologie va permite telespectatorilor să atingă şi să simtă imaginile care „ies” din ecranele televizoarelor.

O alta tehnologie, dezvoltată de cercetătorii de la Universitatea California din San Diego si cei de la Institutul de Tehnologie Avansata Samsung din Coreea de Sud, ofera televizorului capacitatea de a asocia imagini cu o gamă largă de mirosuri.

Astfel, televizoarele viitorului ne vor permite să putem simţi mirosul mării din Piraţii din Caraibe, să luăm în piept aerul tare al munţilor în timpul unui reportaj despre alpinişti sau să experimentăm, dacă dorim, atmosfera îmbâcsită a unui pub irlandez.

Alături de Samsung, şi alte companii, precum LG, Sony şi Apple dezvoltă tehnologii OLED care urmează să debuteze la scară comercială în următorii 3-4 ani. Cum arată viitorul tehnologiei, vedeţi în clipul video de mai jos.

Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: