[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






BMW i8
Author : Destroyer, Category : Automobile, 0 Replyes, 880 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
02-06-2017, 04:14 PM
#1
Un concept complet nou de automobil sport. Mai eficient - datorită construcţiei uşoare inteligente din carbon şi designului aerodinamic. Mai sustenabil - cu tehnologia BMW eDrive foarte eficientă şi materialele reciclabile din interior. Fără să scadă dinamica şi aspectul sportiv. Fără compromis şi oferind plăcere de a conduce şi responsabilitate la nivel optim. BMW i8 este un hibrid plug-in care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie. Rezultatul este o experienţă foarte dinamică de condus - cu consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.

[Image: 30biwiw.jpg]

BMW i8 este pregătit să revoluţioneze clasa din care face parte. Este primul automobil sport care are consumul de combustibil şi emisiile de noxe ale unui automobil compact. Punctul forte al acestui hibrid plug-in constă, printre alţi factori, în sincronizarea perfectă dintre motorul electric şi motorul cu combustie, care se observă în eficienţa maximă şi în dinamica de pe şosea. Este cel mai avangardist automobil sport.

Motor:
Motorul electric şi motorul puternic pe benzină stau la baza unuia dintre cele mai inovatoare automobile din prezent: BMW i8. Caracterul sportiv al acestuia este evident în orice moment. Interacţiunea precisă dintre motorul cu combustie şi propulsia electrică asigură eficienţă şi dinamică, în egală măsură.
Specificatii:
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec: 4,4
Consum mixt, în l/100 km: 2,1
Emisii de CO2, în g/km: 49
Autonomia în mod electric, în km: până la 37 km.

[Image: kd8x1t.jpg]
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: