Welcome to WTFCS.COM - The Elite Gaming Community

Theme Customizer

IMPORTANT  Boosting Interzis de GameTracker

Started by daNN1eL 1516261713 1 Replies 2100 Views
Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode
Salutare,

Imi fac datoria sa informez ca pe data de 14.12.2017 s-a implementat o noua regula in GameTracker.com dupa cum urmeaza:
> You are not allowed to view links. Register or Login to view.

[Image: pzhRQQC.jpg]
Traducere libera:
- Daca esti suspectat ca folosesti orice tip de boosting [moca sau platit], serverul tau cat si contul [cel ce a facut claim] va fi banat permanent. Nu vom tolera aceasta activitate fraudulenta. Va rugam rankativa serverul corect ca toata lumea.

--------------
Ieri, 11.01.2018 regula a fost 'aplicata fortat' si este in curs de aplicare.

Mai mult, in urmatorul topic pentru cerere de unban:
> You are not allowed to view links. Register or Login to view.

A fost adaugata urmatoarea linie:
[Image: 26Fld9J.jpg]

[Folosirea boosturilor]
Implicit, nu se pot face cereri de unban daca serverul a fost suspectat/raportat pentru 'boosting'.

---------------------
Din informatiile primite pana in prezent, mai mult de 600 servere au fost banate pe GameTracker.com pana'n prezent [si asta doar in noaptea asta], nu s-au facut diferente de hostator, daca s-a suspectat 'boostingul' i-a ars.

In momentul de fata am facut o verificare, nu avem nici un server afectat dar pe viitor nu se stie.
---------------------
Dupa cum pare situatia, ei se iau dupa urmatoarele criterii:
- Servere ce sunt 32/32 linie, pe durata noptii.
- Serverele primesc raportari regulate din partea rusilor, sau cei ce se bat pe locu' 1. 
---------------------

Asa mai mult ca sigur au banat abuziv si alte servere...
- Pe scurt, GameTracker se duce pe val, nu face diferente si uita ca intr-un fel sau altul chiar aceste 'boosturi' tine in picioare cursa pentru o cifra. 

Cum descopera daca are boosting sau nu?
- Nu stiu. Prima mea supozitie este ca ei verifica dupa 32/32 pe linie SAU acei multi utilizatori ce au nume TESTSMECHER(1) (2) (3) si asa mai departe, insa e doar o supoztiie.

Pentru cei ce le e oarecum lene sa citeasca, voi scurta:
- Boostingul pe GameTracker este interzis, si daca primesti suficiente raportari poti sa iti iei ban direct.

Nu avem nici o interdictie la afiliere.
- Ce faci cu serverul tau este problema ta, indiferent ca-i slowhacking/non-slowhacking sau plin de fete din asia. 

Nota: Acest topic este informativ insa reply-urile sunt acceptate, promovarea de 'hate' va fi cenzurata si sanctionata.
[Image: giphy.gif?cid=ecf05e47150f77975f50f56868...=giphy.gif]

Mulțumim de atenționare !

t.c
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

« Next Oldest | Next Newest » Thread Closed 

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)