[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Alexandru Chipciu
Author : Fuhrer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 582 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
03-10-2013, 01:26 PM
#1
Alexandru Chipciu este un fotbalist român legitimat la FC Steaua București, ce evoluează pe postul de mijlocaș lateral/extrema.
A venit la Brașov în ianuarie 2007,[1] la un moment în care se făceau schimbări importante în structura echipei brașovene: Dinu Gheorghe era noul președinte, Mihai Stoica era instalat antrenor principal pentru 6 luni, urmând să fie înlocuit de Răzvan Lucescu din vară, iar în lot erau numeroase veniri și plecări. A jucat 13 meciuri în acel retur de Liga a II-a și a înscris de 4 ori.

Au urmat două sezoane în care a fost împrumutat la Forex respectiv Brăila, dar în acest timp clubul său FC Brașov avea rezultate remarcabile cu noul antrenor - promovare de pe primul loc și locul 9 în Liga I.

Revenit la Brașov în sezonul 2009-2010, a debutat în Liga I alături de echipa brașoveană, aflată atunci sub comanda lui Viorel Moldovan, în meciul de campionat cu Politehnica Iași din 11 mai 2010, când a intrat ca rezervă în minutul 77, în locul lui Stelian Stancu.[2] În meciul etapa următoare, victoria cu 6-0 împotriva Gloriei Bistrița, este introdus din minutul 74 iar la numai 3 minute marchează primul său gol în Liga I, făcând 5-0 pentru Brașov.[3]

Din sezonul următor preia tricoul cu numărul 7 la Brașov și devine titularul postului său, și în urma plecărilor numeroase de jucători de la echipă în intersezon. La finalul turului este al doilea marcator după Robert Ilyeș și jucătorul cu cele mai multe pase decisive din echipă.

În sezonul 2011-2012 poartă la echipa de club tricoul cu numărul 10 și își face debutul la echipa națională pe data de 10 august 2011, într-un meci contra echipei statului San Marino.[4]

La 22 decembrie 2011, Alexandru a semnat un contract valabil cinci ani cu Steaua București.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: