[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






STEAUA-PETROLUL 2-2.
Author : Delete!, Category : Ştiri, 0 Replyes, 590 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
04-23-2013, 09:13 AM (This post was last modified: 04-23-2013, 02:18 PM by Fantastic!.)
#1
Laurenţiu Reghecampf îi urează adversarului său din această seară, Cosmin Contra, să câştige Cupa României şi precizează că în ceea ce propria echipă le cere jucătorilor să câştige toate meciurile rămase.

"Îmi doresc foarte mult să câştigăm toate meciurile. A fost însă un meci frumos şi cred că 2-2 e rezultatul echitabil. Noi nu am reuşit să realizăm ceea ce ne propusesem. Nu am avut o posesie bună, am făcut multe greşeli şi nu am pasat cum trebuia. Pentru mine fiecare meci e special. Ne dorim foarte mult să continuăm prestaţiile bune. Eu nu comentez arbitrajul, asta e treaba presei şi a profesioniştilor. Eu spun că a fost un spectacol frumos în această seară.

Mi-aş dori foarte mult ca Petrolul să câştige Cupa României. Ar fi o performanţă extraordinară pentru Contra să câştige un trofeu în primul său sezon. Mă bucur că Latovlevici a marcat şi că am reuşit să obţinem un punct la finalul partidei. Am menţinut distanţa faţă de locul doi. Pentru noi, fiecare meci e un derby şi asta le spun jucătorilor la fiecare meci. Eu îmi doresc să sărbătorim titlul cât mai repede", a declarat Laurenţiu Reghecampf la finalul partidei, la GSP TV.

"Trebuie să ne uităm bine unde am greşit, unii dintre jucătorii mei trebuie să fie mai realişti. La 2-1 trebuia sa închidem puţin mijlocul terenului. Am primit un gol prostesc, dar de la o echipă de mare valoare. Până la urmă este un 2-2 meritat pentru ce am jucat în seara asta. Nu cred că starea gazonului e un motiv pentru care nu am avut o posesie buna sau o tranziţie bună în unele momente", a mai precizat Reghecampf pentru Dolce Sport.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: