[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Marica este rechemat la Șahtior de Il Luce!
Author : sBy., Category : Ştiri, 0 Replyes, 523 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
3
POSTS
3
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
06-12-2013, 07:02 PM
#1
[Image: 51b854bc95f9cfe64c000000]
Ciprian Marica încearcă un transfer în Italia după ce i-a expirat contractul cu Schalke, dar are şi o variantă de rezervă. Mircea Lucescu îl aşteaptă cu braţele deschise înapoi la Şahtior!

Internaționalul român nu şi-a prelungit înțelegerea cu Schalke şi așteaptă oferte. Atacantul, care nu a marcat decât de 5 ori în ultimii doi ani de Bundesliga, ar putea ajunge în Serie A, unde este dorit de Lazio şi Inter. Dacă nu îşi va găsi echipă, Marica are oricând uşa deschisă de Mircea Lucescu, la Şahtior, acolo unde a mai jucat în perioada 2003 - 2007.

MIRCEA LUCESCU, antrenor Șahtior:
"Nu știu care e situația, eu i-am spus să încerce să-și găsească o echipa pe nivelul pretențiilor lui. În cazul în care nu își va găsi, pesemne vom lua și noi în considerare posibilitatea unui transfer. Părerea mea e că el a făcut o mare greșeală atunci când a plecat, pentru că nu era copt pentru un campionat atât de puternic precum cel german. A fost întotdeauna piesa a doua în echipele în care a activat ceea ce nu i-a dat statutul unui performer"

Dacă un român s-ar putea întoarce la campioana Ucrainei, altul și-a luat adio. Mircea Lucescu nu regretă plecarea lui Răzvan Raţ si a dezvaluit ca el a fost cel care l-a încurajat să semneze cu West Ham United.

Marica a jucat între 2004 și 2007 la Șahtior, unde a ajuns după transferul de la Dinamo. A disputat aproape 100 de meciuri pentru "mineri", dar nu a marcat decât 20 de goluri. VfB Stuttgart l-a cumpărat pentru o sumă cifrată în jurul a 7 milioane de euro, dar "Samuraiul" a părăsit gruparea șvabă după patru sezoane.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: