[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati Ca ... ? Samsung iMAX
Author : Fuhrer, Category : Știați că..., 0 Replyes, 317 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
07-03-2013, 04:50 PM
#1
Nu e ca si cum v-ati duce la IMAX Cotroceni dar promite sa ofere o experienta cat de cat comparabila din confortul propriului fotoliu de acasa. Dupa ce a impanzit lumea cu celebrele Samsung IMAX, cinematografele in care ajungi sa te simti in mijlocul actiunii, producatorul coreean de electronice a prezentat la editia din 2013 a Consumer Electronics Show (CES 2013) un televizor OLED cu ecran curbat, primul de acest gen din lume.

[Image: 55001849100175722464.jpeg]

Modelul de televizor care nu are inca un cod comercial promite o experienta a la CinemaCity, fiind capabil, prin curbura ecranului sau, sa ofere un efect de panorama ce nu poate fi reprodus de catre modelele clasice de televizoare LED plate. Astfel ca, indiferent ca veti privi o scena de natura sau miezul unei actiuni, senzatia va fi ca te afli in mijlocul evenimentelor. Obisnuinta de a privi catre ecrane de mari dimensiuni nu se va pierde, televizorul avand o diagonala de nu mai putin de 55 de inci, adica 140 de centimetri.

Reprezentantii Samsung nu au spus nimic despre pret dar cu siguranta nu se va regasi printre cele incadrate la televizoare ieftine, necunoscuta lui facand sa curga probabil multa cerneala in jurul acestui subiect; doar perioada lansarii comerciale a fost facuta publica, si aceea destul de generala, anume a doua jumatate a anului 2013. Probabil lunile august-septembrie pentru ca primele loturi sa poata fi distribuite in toate colturile lumii unde sa fie vazute, atinse, incercate in ideea unor vanzari consistente in sezonul de iarna.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: