[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati Ca ... ? Madonna .
Author : Fuhrer, Category : Știați că..., 1 Replyes, 596 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
07-04-2013, 10:21 AM (This post was last modified: 07-04-2013, 10:22 AM by Fuhrer.)
#1
[Image: 36640212856978920656.jpg]


Cartea (mai mult un album foto) lansata de Madonna in 1992, Sex, contine imagini extrem de provocatoare care i-au atras critici de-a lungul timpului din partea diferitelor organizatii conservatoare (cele religioase, in special)? Astfel, in fotografiile prezente in carte o putem vedea pe Madonna in ipostaze sado-maso, intr-un decor alcatuit din candele si un crucifix, sau mimand o partida de sex oral cu un caine.

Sex, cartea cu imagini provocatoare lansata de Madonna, este cea mai bine vanduta carte de gen din istorie? Cartea face parte din categoria denumita in engleza “coffee table book” (folosite de regula ca remediu anti-plictiseala in salile de asteptare, saloane etc).

Din 2007, Madonna este recunoscuta de Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes cantareata din lume, din toate timpurile? Recording Industry Association of America o plaseaza pe cantareata pe primul loc in topul celor mai bine vandute artiste rock ale secolului XX si a doua cea mai bine vanduta din toate timpurile dupa Barbra Streisand. (sursa)

Mama Madonnei a decedat cand cantareata avea doar 5 ani? Madonna Louise, asa cum se numea mama artistei, a decedat la doar 30 de ani, pe 1 Decembrie 1963, din cauza unui cancer la san. Tatal, Silvio Ciccone, s-a recasatorit apoi cu menajera familiei, Joan Gustafson, o casatorie pe care copilul Madonna nu a acceptat-o usor.

Artista a facut parte din echipa de majorete a liceului? Talentul pentru dans, observabil si acum in concertele divei, a fost remarcat de profesorul ei de balet din facultate care a incurajat-o sa urmeze o cariera de dansatoare.


La sfarsitul anului 1977, cand avea doar 19 ani, Madonna a parasit facultatea si s-a mutat in New York pentru a-si urma visul de a deveni dansatoare profesionista? Dupa cum declara mai tarziu, acesta a fost cel mai curajos gest din viata ei pentru ca a atunci “a zburat prima data cu avionul si a circulat pentru prima data cu taxiul”. Mai mult, a ajuns in New York avand doar 35 de dolari in buzunar.

In timp ce era in New York, luptandu-se sa ajunga dansatoare profesionista, Madonna a lucrat ca chelnerita la Dunkin` Donuts (celebru lant american de tip fast-food)?

Prestatia live a Madonnei din anul 1984, in timpul MTV Music Awards, cand a interpretat piesa Like a Virgin de pe albumul cu acelasi nume este considerat “momentul nasterii” celei care avea sa devina cea mai de succes cantareata din toate timpurile? Socant si indraznet, show-ul artistei a propulsat-o rapid in topuri si in constiinta publicului ca o artista nonconformista.
in 1978, in timp ce se zbatea sa isi castige existenta in New York, artista a pozat dezbracata? Pozele, pentru care ea a primit aproximativ 25$/sedinta foto, au aparut in presa 7 ani mai tarziu, in 1985, in revistele Playboy si Penthouse si au fost vandute pentru nu mai putin de 100.000 de dolari. Madonna a refuzat sa isi ceara scuze sau sa se simta vinovata pentru intamplare.

Actiunile, comportamentul si punctele de vedere ale Madonnei au transformat-o intr-o personalitate foarte apreciata in comunitatea gay? Istoria Madonnei in comunitatile de gay incepe inca din facultate cand profesorul sau de balet, Christopher Flynn, de altfel si primul barbat care i-a spus artistei ca este frumoasa, a introdus-o in viata comunitatii gay locale. The Advocate, cea mai veche revista despre comunitatea LGBT din SUA, a numit-o “cea mai mare personalitate a comunitatii LGBT” iar artista recunoaste ca “aprecierea comunitatii gay este cea care a mentinut-o in prim-planul culturii pop”.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Junior
 
706
POSTS
267
THREADS
50
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
07-04-2013, 10:24 AM
#2
in Italiana Madonna inseamna Maica Domnului! Macar daca-si ia numele asta(ceva ce da dovada de un imens pacat) sa aiba grija ce face cu el!Nu sa faca prostii cu un caine!
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: