[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Audi A3 Ultra - consum de 3.2 litri pentru cel mai economic Audi din lume
Author : Fuhrer, Category : Automobile, 0 Replyes, 740 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
08-12-2013, 12:18 PM
#1
[Image: 65660489241296802695.jpg]

Audi a dezvăluit astăzi noul A3 Ultra, o versiune extrem de economică a hatchback-ului său premium. Modelul deschide drumul pentru o viitoare gamă Ultra, similară celei BlueMotion de la Volkswagen, destinată versiunilor cu consum redus.
În condiţiile în care Volkswagen deţine în prezent o întreagă gamă BlueMotion, recunoscută pentru valorile sale scăzute de consum şi emisii, era oarecum logică decizia Audi de a călca pe urmele părintelui său. Constructorul din Ingolstadt a anunţat astăzi că va lansa o gamă dedicată numai versiunilor cu emisii reduse, botezată Ultra şi similară celei BlueMotion de la Volkswagen.


Gama Ultra va include motorizări eficiente TDI şi TSI, dar şi o serie de modificări de ordin aerodinamic şi structural. Primul membru al gamei Ultra va fi A3 1.6 TDI, în variantele cu trei şi cinci uşi. Hatchback-ul premium a primit indicativul gamei eficiente şi este gata să impresioneze prin valorile sale scăzute de consum şi emisii.

Mai exact, propulsorul cu patru cilindri, de 110 cai putere, este capabil să promită un consum mediu de numai 3.2 litri/100 de kilometri şi o rată a emisiilor de 85 g/km. Aceste valori, combinate cu un rezervor de combustibil de 50 de litri, îi pot garanta viitorului proprietar o autonomie maximă de aproximativ 1500 de kilometri. Resursele TDI-ului garantează un sprint de la 0 la 100 de km/h în 10.5 secunde şi o viteză maximă de 200 km/h.


Pentru a obţine aceste rezultate, Audi a folosit o combinaţie echilibrată: materiale uşoare, pentru ca masa totală să atingă doar 1205 kilograme, a adăugat un kit de caroserie S-Line, a coborât garda la sol cu 15 milimetri şi a instalat pneuri cu rezistenţă redusă la rulare, de dimensiuni 205/55 R16.

Cu un consum mediu de numai 3.2 litri, Audi A3 Ultra devine, oficial, cel mai economic produs din istoria constructorului din Ingolstadt.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: