[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Instalare steam
Author : nasol, Category : Steam, 0 Replyes, 1036 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
meReu naSol
         
1,741
POSTS
101
THREADS
463
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.76[w]

Elite Award1K
03-28-2012, 07:31 PM
#1
Steam este un program de distributie digitala a jocurilor produs de Valve Software. Prin intermediul lui se poate descarca orice joc aflat in lista de distributie. Activarea jocului se face prin introducerea unui "Key" in contul dumneavoastra de Steam.
Pentru a instala programul Steam pe calculatorul dumneavoastra trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Pasul 1. Vizitati site-ul You are not allowed to view links. Register or Login to view. si efectuati un click pe butonul Instaleaza Steam!
Pasul 2. Veti fi directionat catre o alta pagina unde va trebuie sa apasati butonul Instaleaza Steam acum. De asemenea, pe aceasta pagina se afla si indicatii cu privire la cerintele minime de sistem pentru rularea Steam in conditii optime.
Pasul 3. Dupa afisarea ferestrei pentru descarcare, selectati optiunea Run.
Pasul 4. Dupa ce descarcarea a avut loc cu succes se va deschide o fereastra care va anunta inceperea instalarii. Selectati Next pentru a continua.
Pasul 5. In urmatoarea fereastra va vor fi prezentati termenii de folosire pentru Steam. Selectati I agree daca sunteti de acord.
Pasul 6. In urmatoarea fereastra va trebui sa alegeti din lista disponibila tipul dumneavoastra de conexiune la Internet (Poza 6). Aceasta pagina are rolul de a stabili viteza de descarcare a jocurilor si actualizarilor automate.
Pasul 7. Pentru a continua, trebuie sa alegeti limba folosita pentru interfata Steam, dupa care efectuati click pe Next.
Pasul 8. In urmatoarea fereastra puteti schimba directorul de instalare Steam. Daca aveti mai multe partitii, va recomand sa instalati Steam pe partitia cu cel mai mult spatiu liber, deoarece unele jocuri pot ocupa pana la 7 GB din spatiul de pe hard-disk. Selectati Next pentru a continua procesul de instalare.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: