[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati ca...? Cel mai mare urs
Author : SeNzOr, Category : Știați că..., 0 Replyes, 633 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,199
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.61[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
11-30-2013, 09:51 PM
#1
You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Ursul Arctotherium angustidens, care avea 3,35m înălţime şi cântărea aproximativ aproape 1.600kg, a trăit în Argentina în timpul epocii de gheaţă pleistocene. Animalul a depăşit recordul deţinut în prezent de un urs polar care cântărea aproape o tonă.

"În această perioadă, acest urs era cel mai mare şi mai puternic prădător din lume, aşa că probabil nu avea niciun duşman", a spus co-autorul studiului Leopoldo Soibelzon pentru Discovery News.

Soibelzon, cercetător la muzeul La Plata şi colegul său Blaine Schubert de la Universitatea East Tennessee, au ajuns la aceste concluzii după ce au analizat fosilele ursului. Fosilele au fost descoperite în timpul unei construcţii în oraşul La Plata din Argentina.

Oamenii de ştiinţă cred că ursul a devenit aşa de mare întrucât nu existau carnivore mai mari în habitatul lui. Pisica cu dinţi pumnal era unul dintre cele mai mari prădătoare, dar nu îl depăşea în mărime pe urs. În plus, în zonă trăiau multe ierbivore, oferindu-i ursului o mulţime de opţiuni pentru cină.

Ursul studiat de cercetători a murit de bătrâneţe, cel mai probabil, deşi în viaţa sa a suferit multe răni grave, după cum arată fosilele.


You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: